20111104

give me a sign


Ja Ramsignhan antaa.

Vapaavalintaisen numerokyltin nimittäin yhdelle onnekkaalle joka kommentoi tähän postaukseen. Voittaja arvotaan ja osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaysiin 13.11. 2011 asti. Lisäarvan saat linkittämällä arvonnan omaan blogiisi ja kuten muissakin kommenttibokseissa, mainitse monellako arvalla olet mukana. Linkittäessäsi voit käyttää yllä olevaa kylttikuvaa tai sivupalkista löytyy pikkukuvaketta teksteineen.

Ilahdun myös suuresti jos osallistut hieman pidemmällä kommentilla kuin 'mukana!'. Hauskimmalle kommentille lupaan laittaa itse jotain pientä yllätystä postissa.

Ramsign on siis emalikylttejä valmistava yritys. Tiedäthän sellaisia perinteisiä numero- ja nimikylttejä erilaisin fontein ja eri väreissä. Tai sanotaan näin, tiedäthän ne jo monissa blogeissa näkyneet ihanat kyltit. Lisätietoa (ja niitä ihania kylttejä joita allekirjoittanut voisi tänne kerrostaloasuntoon ottaa ihan vain sisustuselementeiksi!) löytyy heidän kotisivuiltaan täältä.

Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT / KIITOS OSALLISTUNEILLE

50 kommenttia:

 1. Yritän tavoitella kylttiä... Kyltit on kaiken kaikkiaan minun heikkouteni!

  VastaaPoista
 2. Mä ottaisin tuon kyltin ja laittaisin sen oman kotipuodin oveen: Ipanainen Outlet tai jotain muuta yhtä nerokasta.
  Voiks noita pitää myös ulkona?
  No mulle joka tapauksessa vain yksi arpa kun en osaa tehdä nättejä linkkejä bloggerissa (täytyy varmaan harjoitella, linkittäminen kun ois niin näppärää)

  VastaaPoista
 3. Anni, voi pitää ulkona. Ovat siis esimerkiksi talonumeroiksi tarkoitettuja ja säänkestäviä. :)

  VastaaPoista
 4. Oioioi! Aina kirppareilla kierrellessä kyttäilen kylttien toivossa pöytien allekin, mut tähän mennessä ei ole vielä löytynyt. Kaikilla muilla kun tuntuu olevan jo tuollaisia hienoja. ;(

  VastaaPoista
 5. Heiiii! Tää arvontahan on kuin tehty mulle! Me ollaan etsitty meidän talolle tyylikästä kylttiä / tyylikkäitä numeroita jo jokunen tovi, toistaiseksi tuloksetta... Josko nyt natsais, niin saisi sen nykyisen rumiluksen tilalle jotain, mitä kelpaa esitellä! :)

  Ja kyllähän minä tämän linkitänkin, niin pääsen kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 6. Montakohan kertaa mä olen tätä kylttiä tavoitellut..? Joko NYT?! :D
  2 arpaa siis, kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Ha, nyt vasta tajusin miten tänne kommentoidaan :D Nopeastippa sitä oppii, eiku..
  No joka tapauksessa, aivan mahtavan ihana kyltti, meillä on ollut mummolasssa hyvin samantyylinen joskus aikoinaan, tulee ihan muistot mieleen, joten osallistun yhdellä, ehkä onni potkaisee :)

  VastaaPoista
 8. Jos onni potkaisis ja valitsis tuolta kyltin vain toisen meistä sukunimellä, niin auttaiskohan se asiaa, että hääkellot alkais soida? ;)

  No, oli asia kuinka tahansa, niin kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 9. Viimeaikoina omassa pikkuelämässä on noussut esille rohkeuden merkitys. Pitää muistaa olla rohkea, sen avulla voi sitten tavoitella kaikkea muuta merkittävää. Ottaisin numerokylttiin ykkösen, jotta muistasin olla rohkea. Rohkeus ensin. Ymmärtääköhän tätä miun pointtia kukaan :D

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Mikä on eunukin vastakohta?
  - Munakas

  Mie haluun kyltin kahella arvalla. ;)

  VastaaPoista
 12. Oooo me kaivattaisiin kylttiä kovasti! Kattoremppa äijät rikkoi entisen talonnumeron kiinnityskelvottomaksi ja meidän postilaatikko on toisella puolella katua postinkantajan vaatimuksesta. Meille ensimmäistä kertaa tulevat vieraan on siis aina menossa tien toisella puolella olevaan naapuriin ja pari kertaa jopa kerenneet käydä koputtelemassa siellä ovella :D
  Nyt on uusi punavalkoinen aita tehty ja portin pieleen olisi kiva saada uusi hieno numerokyltti niin vieraatkin löytää perille :)

  Varsinkin jos saisi sellaisen vanhanajan tyylisen jollainen entinen kyltti oli, sopisi hyvin meidän rintsikkatalon tyyliin :)

  - A

  VastaaPoista
 13. Minäkin osallistun tähän arvontaan ;)

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa postilaatikkoon tai talonseinälle uutta numerokylttiä! Meidän talosta kun ajaa vähän liiankin helposti ohi..

  Postilaatikon pielessä istui Hemuli maalaamassa suuria kirjaimia vanerilevyyn. Hän kirjoitti levyyn mahonkipetsillä "Muumilaakso".
  - Kenelle sinä tuota teet? Mymmeli kysyi.
  - Jos joku kerran on tullut tänne niin kyllä kai hän tietää olevansa täällä.

  VastaaPoista
 15. Mahtava idea! Minun täytyy kyllä tunnustaa, että en osaisi vielä edes päättää sitä että millaisen kyltin tahtoisin JOS voittaisin. Muutenkin idealootani on ollut hyvin tyhjillään viime aikoina ja syytän siitä tuon normaalivatsan sijalla keikkuvaa irtopalloa hormoooooneineen (ps. silti se on ihana vaikka heiluukin monesti kuin lisko pallomeressä).

  Nyt irtopallon myötä "oman" blogin pitäminen on vähän jäänyt, mutta linkkaan kylttiarvonnan korublogiini --> eli olkaat hyvät: www.korujakauniille.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Meillä alkaa talo olla siinä vaiheessa, että kyltti olisi meille kuin nappi silmään. :) Siksi linkitin kilpailun omaan blogiini ja olen siis mukana kahdella arvalla. Nyt juuri en keksi tähän mitään nasevaa kommenttia, mutta ihana blogi sulla on ja olet hirmuisen etevä käsistäsi! Kiva seurata blogiasi!

  VastaaPoista
 17. Olisipa kiva voittaa meidän talon kylkeen tuollainen kyltti :)

  VastaaPoista
 18. Voi että, tahdon seinällä kaksi emalikylttiä missä olisi lasten syntymäajat ilman mitään pilkkuja, pisteitä tai muita välimerkkejä. 8]

  Ja tietysti olen mukana arvonnassa!

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 19. Mukana yhdellä arpasella!
  Pick me pick me!!

  VastaaPoista
 20. Voi kuinka tuollainen kyltti olis kiva! mukana yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 21. hit me baby one more time, edes yhdellä kyltillä, kiitos ;) (ja yhdellä arvalla.)

  VastaaPoista
 22. Meille ei tule mitään sanomalehteä niin sun blogi on mulle "se juttu"-jota luetaan aamukahvin kanssa. Nyt myös iltapäivä-kahvin kanssa kun Omppu 1v. vetää kauneusunia.

  Täältä on hienoa lukea ihan himpun verran vanhemman O:n keksintojä niin tietää mitä meillä mahdollisesti on edessä parin viikon päästä :)

  Kiitos blogista! Ollaan myös arvonnassa mukana, oikein ihanaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 23. Tuollainen kyltti tulisi meille enemmän kuin tarpeeseen, kun muuttotarkastuksessa ainoa huomautus oli, että meidän pliisun värinen numerokylttimme ei näy oikein mihinkään...
  Eli kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 24. Tämmöiseen en olekaan vielä törmännyt. Kivan näköisiä. Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 25. Keijutalon lauma ikimetsässä osallistuu mielellään arvontaan ja ilmoittaa arvonnasta eteenpäin :)
  Sain vinkin ystäväni blogista. Mukavaa luettavaa löytyi täältäkin! Kivaa Joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 26. Eipäs kun minulle! :D Tää ainakin tahtois sellasen ihanan kyltin uuden kodin seinälle. Kokeilen, josko se Onnen-Pekka potkasis mua takamukseen ja lahjottais kyltin tänne Keskipohjanmaalle kaikkien muidenkin ihasteltavaksi :)

  Siis suomeksi: arvonnassa mukana! xD

  Ps. täytyypä jatkaa blogisi lukemista, päädyin jonkun toisen blogista tänne ihan sattumalta.

  VastaaPoista
 27. Osallistun 1 arvalla, koska mä en kuitenkaan muista laittaa muistutusta blogiin, kun just bloggasin. Me muutetaan uuteen kotiin joulukuussa, joten sinne tahtoisin jotakin uutta juttua ja toivon onnen potkaisevan. Joku kaamosajan kyltti kenties.

  VastaaPoista
 28. Olen yhdellä arvalla mukana koska tuollainen numerokyltti sopis meidän talon seinään niin mahtavasti! Harmi vaan, että se talo on vasta kuva mielessäni :( Jos ensivuoden puolella sitten... tai viiden vuoden päästä. Näen jo mielessäni osoitteen 'Blogiaddikti-Avenue 6'.

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukana :)

  Toi kyltti olisi hieno meidän vasta valmistuneen talon seinään. Tien varteen kerettiin jo talon numero kyltti tilata. Ja voitko kuvitella, että kun meillä on talon numeron jälkeen vielä yksi kirjain kyltissä, niin tämä meidän neli-osainen numero + kirjain ei ollut mahtunut kylttiin, niin nyt kylttissä komeilee puolikas E-kirjain siinä lopussa. Todella mahtavaa palvelua, not! Joten ei kovin fiksun näköinen se kyltti (visualisina ehkä ymmärtänet), niin olisi oikeasti kiva saada vähän fiksumpi kyltti edes talon seinään;)

  VastaaPoista
 30. Oih! Minäkin tahdon mukaan tavoittelemaan omaa kylttiä! Yhdellä arvalla mukaan.
  Just tuli mieleen, että lastenhuoneen ovessa vois olla aika hauska kyltti, jossa lukee "varokaa lapsia!"...

  VastaaPoista
 31. Jos odotat merkkiä, se on tässä.

  Pinnasin tuon lauseen just Pinterestissä, sopisi meidän kylttiin hyvin.

  VastaaPoista
 32. Oih, kyllä miekin haluaisin tuollaisen ihanaisen kyltin. Ja tulisi todella tarpeeseen. Kuulema meidän pensasaidat on niin kauhean paljon liian korkeat, ettei talon numeroa tahdo löytyä, etenkään kun logiikka meidän kadulla on ihan sikinsokin sekaisin ja vastapäisen talon numero on monta kymmentä suurempi kuin meidän. Ja postinpojan kehoituksesta meidän postilaatikossa on tällä hetkellä kiireellä väännetty 5-vee tyttösen piirrustus numeron ja nimen kera kontaktimuovin alla, kun nimi kuulema pittää olla. (Edellinen lootan nimikyltti räjähti pikkupoikaisten papattikokeilujen myötä) Eli lyhyestä virsi kaunis: kyllä kyltti olis kiva. :)
  Kahdella arvalla osallistun, jos onnistun linkittämään. Yritän ainakin.

  VastaaPoista
 33. Luulin jo kommentoineeni, mutta ei sitä nyt näykään, eli en varmaan kommentoinnut... Ottaisin mielelläni hienon kyltin. =)

  Ja kiitos mainiosta blogistasi!

  VastaaPoista
 34. Kyltti kyllä kiito!

  Mertsi

  VastaaPoista
 35. Jonkinnäköistä merkkiä sitä kaipaakin tässä vaiheessa elämää; valomerkkiä? Postimerkkiä? Stoppimerkkiä? Ihan mitä vaan:)
  Yhdellä arvalla mukana...

  VastaaPoista
 36. Hih, tämäpä on kiva arvonta;) Meillä tarvittais jotain numerokylttiä, mutta olisko se koiran, miehen vai oma synttäripäivä vai ihan vaan ovinumero?!!!
  Osallistun kahdella, laitan blogiini!

  VastaaPoista
 37. Mukana ollaan tottahan toki..Oon lukenu sun blogia jo melkoisen pitkään, ja itse paperiaskartelijana saan sinun graafisista tuotoksistasi ihania inspiraatio ideoita..Olet ihanan energinen ja säteilevä bloggaaja, jolla on omatunto kohdillaan...Kiitos inspiraatiosta ja uusia inspiksiä odottelemaan jään...

  VastaaPoista
 38. Kauniin kyltin mä kovasti tahtoisin, niin kauniin ja sileä pintaisen!
  Se kovasti iloa elämääni toisi,
  kateellisia katseita muilta loisi.
  Kylttiä jään odottelemaan mä,
  toivon että tänne arvot sen sä! :)

  mukana ehdottomasti!! :)

  Anniina

  VastaaPoista
 39. Osallistun!
  Sopisi hyvin meijän mökin seinään.

  VastaaPoista
 40. Mie haluan tuon hienon emalikyltin tuomaan meidän visuaalisesti vaatimattomalle kodille lisäarvoa ja katu-uskottavuutta!

  VastaaPoista
 41. Yksi arpa minulle! Aloitin muuten eilen portfolion vääntämisen ja heti iski kunnioitus sinua kohtaan kun leikkelin ja asettelin tekstejä paperille. Pofo ei ole siis millään lailla luovan tai taiteellisen alan, mutta olishan sen hyvä näyttää siistiltä ja selkeältä silti.

  VastaaPoista
 42. No kyllähän tämä olis se osuvin arpalahja minulle!
  Meillä ei loppupuolen asunnoissa ole kirjaimia ollenkaan ja meinaa hyvät pizzat mennä naapurille kun ei kuski tiedä mihin pitäis viedä! Pappikin tuli niin varoen kastejuhlasta sopimaan viime viikolla, vaikka olin maamerkkejä yrittänyt antaa.

  Ehdottomasti siis mukana, kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 43. ohnoes! Kylttejä! <3
  Voisin täyttää pienen yksiöni kaikenlaisilla pienillä elämää piristävillä kylteillä ja teksteillä. Mikään ei piristä niin paljon, kuin kiukkuisena herääminen, kunnes sattuu kävelemään eteisen ohi, ja lukaisemaan "Hymyile, on Maanantai!"-kyltin. :D

  annich_@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. "Spotta ej på golvet" luki ennen lättähatuissa:) Se musta edelleen paras emalikyltti mitä tiedän:)

  VastaaPoista
 45. No voe, tulisipa tuska päättää mitä siihen sitten sanailisi... Kaikista mojovista vaihtoehdoista, apua. Ehkä vois olla siis parempi, että en nyt voittaisi.

  Paitsi, että haluan joutua pähkäilemään!

  VastaaPoista
 46. Tilasin miehelle synttärilahjaksi tuolta nimikyltin ulko-oveen viime vuonna,oltiin vasta menty naimisiin ja saatu nimi yhteiseksi.Herkkää juu mutta oma lehmäkin oli kohtalaisen paljon ojassa sillä olisin kyltin tilannut joka tapauksessa jossain vaiheessa,kjäh kjäh..Mutta numerokyltti kelpaisi sille nimelle kaveriksi oikein mieluusti!

  VastaaPoista
 47. Minäkin koitan arpaonneani, eli mukana ollaan :)
  Ai kun tiekyltit ym opasteet olisivatkin vanhan ajan tyylisiä eli kauniita. Jotkut löytävät hauskoja (emali)kylttejä jostain kirppareiltakin. Itse olen miettinyt, että mahtaakohan missään olla myynissä esim sairaaloiden vanhoja kylttejä?! Esimerkiksi "toimenpidehuone" olisi hauska laittaa vessan oveen :)

  VastaaPoista
 48. Jotenkin sattuma johdatti mut tänne "visuaalisesti vaativaan" (finlaysonin kautta...) ja ku alkaa olla viime hetket käsillä osallistua, olen sata varma, että olen onnettaren suosikki :D

  Meiän vanha kyltti olisi onnellinen päästessään eläkkeelle.. Siinä se on mummon ja papan aikaan jo nurkkaa koristanu. Vähä on aika tehny tepposiaan eikä talon numero enää niin kauas näy. Jos joku minua etsii, en kerro talon numeroa vaan värin ja pihatunnisteet..
  Nyt kun uudet asukkaat talossa, niin ehkä olisi aika saada uusi kylttikin :)

  Rauhallista pyhän jatkoa!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!