20111019

päätöksiä, pimeää ja poltetta

Neljän tunnin yöunien jälkeen, tämän päivän menoihin valmistautuessa, olo on vähän haikea. Kaikki suuret työprojektit jättävät jälkensä. Niistä tulee rakkaita ja ne ujuttavat tiensä jokaiseen päivään. Niiden jokainen sana, viiva ja pallo on tullut tutuksi ja niitä on hiottu yön pimeinä tunteina. Yksi sellainen päättyi eilen.


Aina kun tällainen isompi, moniosainen projekti päättyy, olo on tyhjä. Harvoin projektit päättyvät näin konkreettiseen tapahtumaan, se lisäsi omalta osaltaan haikeutta Otaniemen iltahämärässä. Kaikki ne julisteet, ohjelmalehtiset joita ihmiset selasivat aulassa, flyerit, ratikka-aikataulut, roll-upit.


Tämän projektin työryhmäkin on jo hajaantunut. Uusin töihin, toisiin projekteihin. Jäljelle jäi enää muutama väsynyt sananen illan päätteeksi ja sydäntä lämmittävä tulishow joka sopi sekä tunnelmaan, että ympäröivään pimeyteen. Mieltä lämmittivät myös muutamat kehut visuaalisesta ilmeestä joita ohimennen kuulin. Ne ja muisto Poltteen upeista tempuista (en tahdokaan ponia, tahdon sellaisia tulivälineitä kuin pojilla!) lämmittivät vielä kotimatkallakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!