20111019

siilejä ja jääkarhuja

Tänään suuntasimme jälleen nokan kohti Arabianrantaa. Tihkusateessa ja kantoreppuillen tottakai. Työasioiden lisäksi ehdin eilen vähän shoppaillakin mutta tilanpuutteen ja illan Otaniemikeikan takia päätimme jättää ostokset odottamaan tätä päivää. O edusti tänään uudessa jääkarhubodyssaan ja tiesi heti mitä ostamallamme (nokka)siilityynyllä pitää tehdä. Sai tyyny myöhemmin pari roimaa haliakin.Siili löytyi Pentikin ystävämyynnistä ja päätynee joko olohuoneeseen halittavaksi tai O:n sänkyyn pehmoiseksi unikaveriksi.


7 kommenttia:

 1. O on niin valloittava ja suloinen =)

  VastaaPoista
 2. OI!
  Joku muukin on saanut viedä kotiin Sulo-siilin. Rakastuin ja hankin sen 18-vuotislahjaksi. Ihan itelleni, koska se tarvitsi rakkautta.
  Ihania syyspäiviä teidän perheelle ja uudelle siiliystävälle. :)

  VastaaPoista
 3. ...hieno body on ja musta-valkoinen on aina niin sykähdyttävän tyylikäs...aloin virkkaamaan sellasta mustaa ..."virrkkua" niin aivan tuli teidän O-mieleen sitä tehdessä, kutsun sut blogiini sitä katsomaan konsa saan valmiiksi!

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten suloinen! Mistäköhän meidänkin pikkuiselle tuollainen siili saataisi...

  VastaaPoista
 5. Pieni mopo, välitän terveiset O:lle. :)

  Ano, no todellakin. Oi, Sulo onkin ihan täydellinen nimi sille! Ihania syyspäiviä sinullekin. :)

  Milla, kutsu ihmeessä, kuulostaa tosi hienolta!

  Koruja kauniille, käy vilkuilemassa josko Pentikillä olisi vielä. :)

  VastaaPoista
 6. Nuo Pentikin tyynyt vei munkin syrämmen silloin kun ne sinne alkuvuodesta(?) ilmestyivät ja ostin silloon pikku-isännälle koira-tyynyn, joka vielä nytkin (10kk) on lempparijuttuja : --- )

  VastaaPoista
 7. Elizabeth, minulle oli tosiaan ihan yllätys, että Pentikillä oli tällaisia. Olen jotenkin mieltänyt kyseisen putiikin ihan erilaiseksi. Ja meillä myös tästä on tullut ihan lemppari heti. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!