20110908

ajatustenlukija

Pohdin eilen pienen ulkoasupäivityksen tekemistä ja oikeastaan myös blogille omistettujen käyntikorttien tilaamista. Olisi sitten tarvittaessa niitäkin kun nuo varsinaiset viittaavat vain tuonne ainoa.fi -osoitteeseen. En sitten kuitenkaan jaksanut enää mökiltäpaluukaaoksessa tarttua tuumasta toimeen vaan ajattelin lykätä projektia hieman.

Tänään sain sähköpostia.

Juu, minäkin mietin bisneksieni pariin palaamista. Tosin juuri nyt vielä siitä näkökulmasta, että on vähän haikeaa kun loma ja kesä ovat ohi.


Juu juu. Tuli jo selväksi.
 Onko ihan pakko kääntää veistä haavassa? Onko? Kysyn vaan?


Kolmas kerta toden sanoo.


No juu, itseasiassa nyt kun tuli puheeksi niin tuossa eilen juuri mietin niiden tilaamista.


Ja juu, mietin minä tuotakin. Tosin blogin puolella, en niinkään noiden muiden bisneksien. Tai joo, jos totta puhutaan niin tuo ainoa.fi on myös menossa kokonaan uusiksi kunhan tässä nyt päästään siihen back down to business.


Oho. 

Kiitti.

Tilasin.

Ja päivitin minä sen ulkoasunkin kuten näkyy.

***

Jos haluat tukea allekirjoittaneen askarteluja ja MOO kiinnostaa niin alla olevasta linkistä tilaamalla saat omat MOOsi ja minä jotain pientä kivaa.


Jos et halua tukea allekirjoittaneen askarteluja mutta MOO kiinnostaa niin alla olevasta linkistä tilaamalla saat omat MOOsi ja minä jää nuolemaan näppejäni. (tai hypistelemään niitä jo tilattuja korttejani)


3 kommenttia:

 1. mä mietin ja vertailin sitten tosi pitkään niiden kangaslogojen tilaamista. Olisivat kuitenkin tulleet niin kalliiksi, etten sitten raaskinut, ainakaan vielä.

  Tilasin lopulta sellaiset halvanlaiset, ja jollain perusfonteilla. Nyt ne on jo postissa matkalla, jännittää ihan :D

  Niin ja kiva ulkoasu!

  VastaaPoista
 2. Kiva ulkoasu!

  Mulla on blogilla itseaskarreltuja käyntsäreitä, joita en muista kantaa mukana/tarjota, mutta ne ehkä sopii paremmin tyyliini kuin ihan oikeat. Mutta pakkohan tonne on mennä kyttäämään.

  Ps. silti tuosta uudesta asustasitulee mieleen (vähän, mutta kuitenkin) viikset, joita inhoan muffinssien, pöllöjen, lippuviirien ja olikohan niitä muita...ohessa, joten siitä pieni miinus. Mutta niinku tiedät se on vaan minä ja mun antimuotipersoonani, joka inhoaa viiksiä ;)

  Ja toi sanavahvistus on "suppea" onks tää ny joku vinkki et voisin kirjottaa parempia vastauksia?!

  VastaaPoista
 3. Verski, ainahan tämä on vähän tällaista taiteilua rahanmenon kanssa kun niihin omiin juttuihin ei ikinä raaski laittaa niin rahaa kiinni kuin muille meneviin. :D Uskon kyllä, että perusmallisetkin tuovat sen ihanan viime silauksen ompeluksiisi. Odotan jo innolla millaisia tilasit!

  Oi mutsi, puolustaudun sanomalla, että vaikka viikset ovatkin niiiin passé, ovat linnunnokat aina muodissa. Mä käytin niin jo kauan ennen blogien (ja pisaroiden, vinoraitojen, lippunauhojen) vallankumousta. Ja löytyy niitä tuosta lonkalla olevasta tatuoinnistakin muuten. :D

  Vaadin siis oikeutta tälle typografiselle elementille ettei sitä turhaan sotkettaisi trendipelleen jonka muoto on melko sama. ;P

  Repesin täysin tuolle 'suppealle'!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!