20110909

jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain punakeltaista

Viime aikojen värisuora on aika selkeästi tiettyyn suuntaan kallellaan.

Vanhaa edustavat mökkireissulta mukaan tarttuneet Mummun ja Papan säästämät allekirjoittaneen lelut. Nyt on O:lla kaikki mitä menevä nainen tarvitsee, puhelin, kello ja radio.
Uutta edustaa puolestaan ihanan pehmoinen Pikos-siili jonka O sai omakseen eilisestä Big Small Companyn lehdistötilaisuudesta. Sekin on ihan sävy sävyyn pehmopiikkeineen.


Ja lainaan saatiin vihdoin himoittu taaperokärry kauden muotiväreissä. Kiitos S, tällä on jo huristeltu pitkin remontin runtelemaa olohuonetta. Palautetaan heti kun teillä on tarvetta taas.
3 kommenttia:

  1. oooh. nuo FP vanhat on ihania, niin pajon muistoja! Mulla on ollut nuo kaikki kolme lelua, ihan samat. Vanhoja kassakoneita, parkkitaloja ja noita puhelimia vielä löytyy aika hyvin, mutta esim tuota radiota en ole bognannut. Se olisi ihana.

    VastaaPoista
  2. Ooooh! Ihanaa, että joku jakaa tämän! Olin niin fiiliksissä kun nämä rakkaudet löytyivät yhtäkkiä mökiltä Mummun kätköistä ja fiilistelin tosi paljon. Suoraan sanoen ei tullut kyllä edes mieleen etsiskellä näitä mistään ennenkuin mainitsit. Ja vasta tarkemmalla silmäyksellä tajusin kaikkien olevan samaisen merkin valmistamiakin, hyvä merkki selvästi tuo FP. <3

    VastaaPoista
  3. Voi juuri tuollaisella puhelimella minäkin soittelin kovasti pienenä ;)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!