20110620

lahjoja ja liukumäki


Syntymäpäivä oli antoisa, rauhallinen, ihana. Hyviä ystäviä, lasi viiniä, toinen kuohuvaa, mansikkahillomuffinssi. Ruusukimppu hehkuvissa väreissä, yhdessä paketissa vino pino oman alan lehtiä luettavaksi. Toisessa korento. Kolmas ihanuus on vielä laatikossa, sen kävin hakemassa yhden ihanuuden kanssa. Kiitos S vielä. Seura oli mainiota, O:kin onnesta soikeana Hello Kitty -tietokoneesta kavereista. Koko perhe koolla on hyvä olla. Sunnuntaikin sujui leppoisasti. Olipa ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan.

Saamissani korteissa oli kahvimukia, perhosia ja pöllöjä. Ja liukumäki!
4 kommenttia:

 1. Ihana pöllökortti, mistähän se mahtaa olla?

  - Laura

  VastaaPoista
 2. Laura, itseasiassa olen itsekin ostanut kyseisen kortin mutta nyt on joku oikosulku enkä kertakaikkiaan muista mistä. Aavistuksen epäilen Forumin pikkuruista sisustussälä- ja korttikauppaa mutta voin kysäistä vielä kortin antajalta, että mistä se tarkalleen on ostettu. :)

  VastaaPoista
 3. Aaaa, pelkäinkin, että se on ihan varmaan joku pieni liike Helsingissä, eikä suinkaan Akateeminen ti muu yleispuoti. Mutta kysy vaan. :)

  - Laura

  VastaaPoista
 4. Oli pakko tulla vielä erikseen sanomaan, että tykkään kauheasti tuosta kuvasta, jossa on Daim-kakkua keltaisella lautasella. Hyvin herkullinen kuva, ja ihanan värikäs. Pyyhin täällä kuolaani, lähinnä siis himoitsen tuota lautasta. Daim-kakku aiheuttaa mulle allegiareaktion, että siitä ei niin väliä ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!