20110621

babyguide - poppia poppoolle


Raikkaat värit ja rennot printtikuosit ovat valloittaneet monet lastenvaatteita shoppailevat, minut mukaanlukien. Ruotsalainen Polarn O Pyret on merkeistä tunnetuimpia. Po P on oikeastaan jo käsite, hinnat hipovat pilviä huutonetissäkin ja jossain vaiheessa vauvanvaateviidakkoa törmäät näihin väistämättä.

Haluttuja kun ovat, aika usein sitten kysytään, että mistä niitä nyt sit saa, niitä Po P:in vaatteita.


No niitähän saa vaikkapa Po P:in omasta liikkeestä Kampinkeskuksesta. Avara, valoisa liiketila ja tilaa vaunuillekin. Hintaa näillä tosin on aika roimasti mutta aina välillä sitä raaskii ostaa jonkin ihanuuden. Tai vaikka toivoa lahjaksi kun toiveita kuitenkin kysellään.

Asiakaspalvelu on myös aina ollut kohdallaan kyseisessä putiikissa ja pienempiä asiakkaita houkuttelee varmasti myös iso junarata keskellä liiketilaa. Liike löytyy Kampista kolmannesta kerroksesta, samalta suunnalta kuin hoitohuone sekä useat muut lastenvaate- ja tarvikeliikkeet.

Missä sinä shoppailet vauvalle ja vähän isommallekin lapselle ja mitä? Missä asioit mieluiten? Koluatko kirppareita vai kolahtavatko tällaiset merkkiliikkeet? Metsästäkö outlet-löytöjä vai kannatatko kierrätystä kirppistellen? Viikkokisa jälleen käynnissä, jaa parhaat vinkkisi ja olet mukana tämän viikon kilpailussa. Parhaan vinkin jakanut lukija palkitaan sunnuntaina Philps Avent -tuotepalkinnolla. Lisätietoja mm. tagilla babyguide sekä sivupalkin pampulaa klikkaamalla.

***

Meillä on Po P:ilta kovassa käytössä edelleen mm. tämä ihana lammasbody. Pehmoistakin pehmoisempi kangas, näppärä nepparikietaisukiinnitys ja ihana kuosi.


2 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  2. Me tahdotaan sitten ostaa tuo lammasbody jos se joskus lähtee eteenpäin ;)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!