20110621

kukka-asetelmia ja kenkiä

Syntymäpäiväruusut eivät olleet viime päivien ainoat kukat. Lahjalistalla keikkuneet kukkakengät muuttivat lauantaina luokseni S:n hienoisella avustuksella. Taidehistoriahenkinen printti on kertakaikkiaan vastustamaton.

Jos ihan totta puhutaan niin ihan ensin se oli mielestäni outo ja vastenmielinen. Sitten mieli alkoi taipua ja nyt en malta odottaa, että voin laittaa nämä jalkaan ja juoksennella pitkin nurmikoita katuja. Jokin näissä puhuttelee minua suuresti. Nudelakka varpaankynsissä antaa tilaa tummasävyisille öljyvärikukille ja kiilakoroilla voi huoletta työnnellä vaunujakin ties missä. Kesäkengät siis parhaimmillaan! Ja ehkä vielä lämpimiin syksysateisiinkin, tummanpuhuvan vaatekerran kaveriksi.

4 kommenttia:

 1. Apua miten ihanat kengät! Tuo kuosi iskee kyllä meikään niin täysillä!! Mihinköhän mankeliin sitä varpaansa tunkis, että venyisivät vähän mittaa, että ois mullekin sopivia kokoja x)

  VastaaPoista
 2. Tuossa kuosissa on todellakin jotain hauskaa. En tiedä kuinka pieni jalka sulla oikein on mutta kolmekutosta ainakin oli Kampin Spirit Storessa kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Ensin ajattelin että ei-ei-ei, sitten mietin että hmmm, ja nyt oon että MULLEKIN! Mustalla pohjalla korkin sijaan olisin ehkä lämmennyt heti, tuo kuosi on niin mainio.

  VastaaPoista
 4. Oooh, hienot! Mä alan muutenkin lämmetä ihan kummallisille kukkajutuille... Hui..

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!