20110630

babyguide - jooga joka jäi harmittamaan


Yksi harvoja kalvamaan jääneitä asioita raskaus- ja pikkuvauva-ajalta, on se etten saanut aikaiseksi mennä raskausajan joogaan tai jonkinlaiseen äiti ja vauva -jumppaan. Jotenkin se sitten vain jäi mutta ajattelin nyt babyguiden tiimoilta jakaa muutaman aiheeseen liittyvän vinkin josko joku muu ehtisi innostuisi.

Koulukaverini pitää ihanaa lämminhenkistä joogasalia jossa on tarjolla sekä odotusajan joogaa että vauva ja vanhempi -joogaa. Asana löytyy Suvilahdenkatu neljästä ja kursseja pyörii ympäri vuoden.


Toinen oikein mahtavalta vaikuttava paikka on Kirppanat joilta löytyy ihan kaikkea odotusajalle suunnatusta liikunnasta aina taaperotanssiin ja ties mihin zumbaan ja muksujumppaan asti. Valikoma on pyörryttävän laaja ja toimipisteitä ympäri Helsinkiä ja Espoota.


***

Viimeinen viikkokisa lähestyy loppuaan, vielä ehtii vinkata jotain mahtavaa pääkaupunkiseudulla lapsille ja lapsellisille. Paras vinkki palkitaan Philips Avent -tuotteilla ja vinkkailla voi sunnuntai-iltaan asti. Vieläkö löytyy vinkkejä? Lisätiedot kisasta sivupalkin pampulaa klikkaamalla ja kilpailun aiemmat postaukset tagin babyguide alta.

2 kommenttia:

 1. Nolottaa myöntää, että oon seurannut tätä blogia jo kuukausia, mutta vasta nyt päädyn kommentoimaan. Yleensä nuo upeat kuvat mykistävät mut niin, etten osaisi muuta sanoakaan kun "niin just" tai "vau", eikä kumpikaan tunnu varteenotettavalta kommentointimahdollisuudelta vähäisen sisällön vuoksi. :D

  Muakin jäi harmittamaan, etten raskausaikana osallistunut mammajumppiin tai mammajoogaan. Osasyynä on ollut, että sain kuulla raskaudesta loppuvuodesta ja suurin osa ryhmistä oli jo täynnä, kun asiaan heräilin. Ja jotenkin otaksuin, että toukokuussa loppuvat kurssit kansalaisopistoissa menisivät liian pitkälle mahan kokoa ajatellen. Tuskallista loppuaika olikin, vatsa oli suuren suuri ja olo tukala. Kai mä vaan arastelin lähteä rantapallona itseäni jonnekin ryhmäliikuntasaliin nykimään. Syksymmällä meidän neitokainen on onneksi sen verran iso, että äiti & lapsi-jumppa ikäraja ylittyy ja päästään harrastamaan yhdessä. Paikka vaan oli vielä auki, eli kiitän kovasti!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/7/11 12:05

  Koiramäen pajutallia liekö kukaan ehdottanut? www.koiramaenpajutalli.fi

  Sijaitsee noin 25 km Helsingin keskustasta, Tuusulanväylän lähellä (Sipoo-Korso-liittymästä ylös, jos Tuuskia tulee). Ihana vanha pihapiiri, jossa lapset voivat melko vapaasti juoksennella (autot eivät pihapiiriin pääse). Kahvila, Kanila (voi katsella pupuja), museoaitta jossa voi leikkiä kahvilaa, keinu jossa voi keinua...lisäksi myynnissä erilaisia pajusta tehtyjä tuotteita ja sisustustuotteita. Ainakin viikonloppuisin lisäjännitystä tuo Hki-Vantaalle laskeutuvat lentokoneet, jotka kaartavat alas aivan yläpuolelta :D

  Mukava päiväretkikohde!

  - Sanna

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!