20110701

käkikellona luokses pompin taas

Nyt se on kotona! Ihana TitiMadamin käkikellokoru josta kirjoitin lahjatoivepostauksessakin. Päätin olla moderni ja lahjoa itse itseäni syntymäpäivän kunniaksi ja vähän myös rankan työputken jälkeen. Olen etsinyt jo jonkin aikaa korua joka olisi aina kaulassa, muistuttaisi tärkeistä asioista ja näyttäisi hyvältä.

Teräksinen käkikello ketjussa ylempänä lentävine lintuineen on täydellinen. Ajaton, ihana. Ehkä vähän isompi kuin ajattelin mutta ei se mitään. Kun ehdin, ajattelin käydä kaiverruttamassa siihen erään Baby Blues -stripin innoittamana tämänhetkisen statukseni. Kyseisessä stripissä Saku ajaa pikkuautolla äidin ympäri ja äiti toteaa olevansa äiti, vaimo ja liikenneympyrä.

Minun koruuni kaiverretaan:

"28. Äiti, avovaimo ja kiipeilypuu."

Jos se päivä koittaa, että rouvaudun, voi sanan 'avo' käydä kaiverruttamassa yliviivatuksi.

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvä kaiverrus. Minulle sopisi 31. Äiti. Avokki. Loistava idea laittaa avovaimo jotta sen avo voi viivata yli ja siihen jää vaimo.
  Itselleni kun sitä ei sattuisi se voisi hyvin olla avokki. Nimittäin mieheni ei tahdo ikinä avioitua.

  VastaaPoista
 2. Itselle pitää aina ostaa lahjoja! itse ostin just synttärilahjaksi dremelin;)

  VastaaPoista
 3. Ti, :D

  Hipsu, katsotaan mitä saadaan aikaan, tällaiset ideat tuppaavat jotenkin jäämään jonnekin takaraivon perukoille eivätkä koskaan toteudu. Lieneekö naimisiinmenon kanssa sama juttu, sen näyttää aika. :D :D

  Helmi, dremel on mahtava lahja! Ja todellakin, itsensä lahjominen on erittäin tärkeää. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!