20110609

babyguide - arabian taikaa


Vaunuilla liikkuessa on huomioitava monenlaisia esteitä joten mikä huojennus onkaan kahvila jonne pääsee leveää käytävää pitkin. Ei hissejä, ei portaita. Vain leveä lasikattoinen käytävä. Ihanaa!


Puhumattakaan Iittalan, Finlaysonin ja muutaman muun merkin liikkeestä joita Arabiakeskuksesta löytyy ja joihin myös pääsee esteettä neljälläkin pyörällä. Arabiakeskus on liikekeskittymä Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun kainalossa. Perinteinen savupiippu notkuu sujuvasti modernin lasikompleksin vieressä ja tehtaanmyymälöistä saattaa tehdä huikeita löytöjä.


Kaiken keskellä on kahvila Katri Antell jolla on kerrosta ylempänä vielä henkilöstöruokalakin. (vielä yhdet portaat ja saatat bongata minutkin) Palvelu on mainiota, syöttötuoleja on kaksi kappaletta ja kulman takaa löytyy taitettavalla hoitopöydällä varustettu erittäin tilava inva-wc. Ja niin, muistinko jo mainita, että vaunuilla pääsee paikan päälle eri näppärästi.


Kahvi on reilun kaupan kahvia, muffinssit nameja ja melkein vieressä on juuri tilojaan muuttanut ja laajentanut ihana Artebia-kauppa vaunujen työntäjää viihdyttämään.

Millaisissa kahviloissa sinä käyt vaunuillen? Missä? Viikkokisaan ehtii vielä mukaan, lisätiedot sivupalkista!

2 kommenttia:

  1. Vitsit, siellähän näytttää hyvälle! En ole käynyt aikoihin ja olin jo unohtanut, miten hauska paikak se on.

    VastaaPoista
  2. tai paikka :D

    Itse ei ole tullut käytyä nyt hirveän paljon kahviloissa näin vaunullisena, mutta esimerkiksi Stockan yläkerran paikat ovat ihan hyviä - sinne mahtuu kyllä. Yksi lemppareistani, Cafe Esplanad, ei taitaisi olla kovin kätevä - eipä ole tullut käytyä edes yrittämässä.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!