20110518

muruja, mekkoja ja melkoiset kemut

Kuten aiemman postauksen kortista voi päätellä, sunnuntaina uinnin jälkeen suuntasimme jälleen kerran lastenkutsuille. Niin sitä vain enemmän suhataan täytekakkujen ja mehulasien seassa nykyisin aiempiin eri nestettä sisältäviin laseihin verrattuna. O oli yhtä aurinkoa kun on ihmisiä ympärillä ja tapahtuu. Ja kyllä tapahtuikin, siitä pitivät lapsivieraat huolen.


Lahjaksi viety autopesula ylitti odotukset ja liimasi yhden sun toisenkin pienen lastenhuoneeseen leikkimään. Kunhan se ensin oli siis saatu kasaan. Onneksi sankari oli saanut myös työkalusarjan. Kakku oli junan mallinen ja kolmen kakkukynttilän lisäksi totinen sankari olisi halunnut puhaltaa myös pöydälle sytytetyn kastekynttilän. (Jos joku ei tiedä niin kastekynttilää ohjeistetaan polttamaan aina merkkipäivinä.)


O pääsi musisoimaankin, serkkulikka totesi onnellisena, että O:sta tulisi vauvamusikanttien paras soittoniekka. Mistä lie imevätkin noita sanoja.


Päällä oli edellisenä päivänä haettu ihastuttava Muruvaatteen kottaraismekko. Muru on mahtava kahden hengen tiimi joka tekee upeita luomupuuvillaisia lastenvaatteita (ja muita ihanuuksia, kuten mainoslause hyllyn reunassa kuului) värikkäillä kuoseilla. Mummukin oli ihan sävy sävyyn.


Ongintaakin oli, kaikille alle kuusivuotiaille. Isi auttoi vähän vaikka olikin vähän yli-ikäinen.


Olipa mukavaa jälleen. Ja melkoisen väsynyt pieni juhlija.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Paljon terkkuja teille!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton, tuo minun kaima on niin mielettömän suloinen!!♥

  VastaaPoista
 3. Voi että noita teijän tytön ilmeitä! ♥

  VastaaPoista
 4. Riikka, kiitoksia, teille kans terkkuja sinne kaikille!

  Hipsu ja Sofia, kerron terveiset neidille itselleen kunhan se tuolta tukka pörrössä kohta herää. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!