20110104

pussien valossa

Alennusmyynneistä löytyi mahtavat vaipanvaihtovalot. Paperipusseilta näyttävät keraamiset valaisimet ovat kuin tehty O:n nurkkaukseen. Vielä kun budjetti venyisi siihen ihanaan rytisteltyyn paperiroskikseen niin ostaisin niitä pyykkikoreiksi.
Lisäksi pääsin vauhtiin ja vaihdoin makuuhuoneen verhot. Tilantuntua tuli heti lisää. Nyt vielä hakusessa valkoinen päiväpeite kruunaamaan kokonaisuuden. Vinkkejä otetaan vastaan.

8 kommenttia:

 1. Eikös Luhdalla ole niitä valkoisia päiväpeitteitä?

  VastaaPoista
 2. Tosi upeat lamput, vaikka en olisi niitä hetki lampuiksi uskonutkaan! :)

  VastaaPoista
 3. Mä näin nuo lamput ja tiesin heti, että nuo on saatava meille! <3

  Luhta voisi ollakin hyvä vaihtoehto. Vielä kun löytyisi sellaista kangasta mikä ei maagisesti ime kaikkia mahdollisia kissankarvoja. :D

  VastaaPoista
 4. Valkoiset verhot tekee kyllä ihmeitä! :) Ihanan valoisa makkari tulikin! Mistä ne ihanat kellotyynynpäälliset on? Aivan mahtavat!
  Ja niin on nuo ostoskassivalaisimetkin :)

  VastaaPoista
 5. Päiväpeiteasiaan vielä, muistaakseni Ellos ja Jotex myy myös valkoista päiväpeitettä, lisäksi Kodin Anttila kannattaisi katsoa. Entäs Ikea.

  VastaaPoista
 6. Kalenterista vielä... Maksoitko sen luottokortilla vaiko tuolla pankkisiirrolla? Minä tilasin omani, valitsin maksuksi pankkisiirron, nyt aloin pohtimaan että jos pankki nappaakin siitä taas noin 10€ välistä kun maksan ulkomaille tilisiirrolla. Muutoinkin siinä kävi pieni ikävä jutska, nimittäin en saanut valittua postitusta vaan ainoa mahdollisuus oli noutaa heidän liikkeestä. Laitoin sähköpostia asiasta ja toivon että toimittavat sen minulle, kun en oikein pääse hakemaan sitä :D.
  Täten kysyisin oliko heillä isot postikulut? Muutoinhan olikin tosi edukas, kun oon katsonut että noi maksaa noin satasen + postikulut.

  VastaaPoista
 7. Meillä on (luonnon)valkoinen Finlaysonin päiväpeite, joka yllättäen ei ole kamalasti edes imenyt mustien kissojen karvoja, vaikka materiaalina sille aluksi tuntuikin! :)

  VastaaPoista
 8. Hipsu, kellot ovat joululahja mun äidiltä mutta veikkaan, että ne ovat Casa-mallistoa. Olisikohan siis Kodin Ykkösestä. :) Nuo luettelemasi ovat aika korkealla listassa päiväpeiton metsästykseen kaikki. Haluaisin kuitenkin aika kohtuuhintaisen. Pitää varmaan pakata Mummu mukaan ja mennä shoppailukierrokselle. Mummu nimittäin shoppailee meidän kanssa innoissaan ja kuskaa mielellään myös. :)

  Kalenterista, itse maksoin luottokortilla joten en osaa sanoa tuohon pankin nappaamaan summaan oikein mitään. Voihan sitä tiedustella sieltä pankistakin varmuudeksi. Postikuluja tuli jonkin verran mutta ei ihan tuhottomasti, halvemmaksi loppusumma jäi tuolla Arangossa muihin Stendigiä myyviin nähden.

  T, juuri tuo materiaali mietityttää, Finlaysonilla olisi kyllä varmaan aika meidän näköisiä.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!