20100921

rinnakkaisia todellisuuksia

Sitä elää yhtäaikaa kahdessa eri todellisuudessa. Suunnittelee kaiken kahtena. Tämä tuntuu itseasiassa vähän omituiselta. Keskiviikkona on neuvola jos "elli" ei synny ennen sitä. Pestään huomenna lattiat jos ei ala tapahtua tänä yönä. Aattele, sä saatat kylvettää noita samoja kantapäitä huomenna tähän aikaan joita tänään tunnustelet vatsanahan läpi.

Kaikessa toiminnassa on mukana pieni alitajuinen toinen skenaario. Mitä jos minulta tulisi nyt lapsivedet tähän sohvalle? Mitä jos ne tuleekin kaupassa kun haen lisää vissyä kohta? Tulkaa vaan kahville jos ei lähdetä synnyttämään. Mennään vaan saunaan. Entä jos alkaisikin nyt supistella?

Tämä ei ole sellaista tavallista jossittelua. Sitä mitä voisi harrastaa loputtomiin. Vaan jotenkin todellisempaa, oikeampaa ja elämänmakuisempaa. Koska tavallisesti voi jossitella mutta harvoin mahdollisuudet molempiin vaihtoehtoihin ovat niin yhtälailla mahdollisia ja läsnä. Ihan kuin minua olisi kaksi yhtä aikaa. Toinen odottelee ihan rauhassa ja toinen synnyttää mielessään koko ajan.

Ajattelin ensin kirjoittaa tämän tekstin huomenna aamukahvin kanssa. Mutta mitä jos "elli" saapuukin tänä yönä jo?

6 kommenttia:

 1. Mua alkaa ihan jannittamaan sun puoleesta. Ihanaa etta kohta teilla se oma pikku elli jo siella tuhisee. :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, tämä on kyllä tosi jänskää :)! Se H-hetki kun voi tulla millä sekunnilla hyvänsä, lapsivedetkin voi totta tosiaan lähteä lirisemään ihan missä vain koska vain. Tuo on todella jännää ja ennustamatonta aikaa :)
  Täällä mä jänskään sun kanssa ♥

  VastaaPoista
 3. suurin osa synnytyksistä taitaa kumminkin käynnistyä supistuksilla. ja kaikilla tutuilla on jostain syystä tullu lähtö yöllä. Haluisin viel jakaa ilosanomaa et mul ensisynnytys kesti vain neljä tuntia, et ei se välttämättä oo kauheen paha nakki! Toivon sullekin helpohkoa ja nopeahkoa!!
  T: Kissandra

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjoitat miehestäsi, teillä on varmasti hieno suhde, jota ellin on hyvä tulla osaksi.

  Paljon onnea odotuksen viime hetkille ja synnytykseen!

  VastaaPoista
 5. Piti ihan vallan tulla tänne vakoilemaan ja vielä tunnut olevan yhdessä kasassa. Jaksuja ja isosti tsemppiä viimeisiin päiviin ennen jakautumista <3.

  T: Mimskeli ;o)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit! oon siis hakenu sun blogia monena päivänä! en muistanu enää blogin nimeä ja oon selannu ja selannu muitten listoja josko löytys ja nyt tärppäs=) oonki miettiny joko oot synnyttäny.. onnea siihen!

  t. anonyymi joka kesällä lueskeli blogiasi ja törmäsi sinuun hesan lomalla sokoksessa...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!