20100709

valinnan vaikeus

Olen nyt testannut musiikitonta matkustelua töihin ja takaisin ja täytyy myöntää, että tämä on ihan kamalaa. Olen niin urautunut siihen, että voin sulkea koko maailman pois edes hetkeksi ja keskittyä vain lillumaan lempimusassani, etten kertakaikkiaan nyt kykene tähän maailman äänien kimppuun hyökkäämiseen.

Ja juu, kohtahan sitä posotellaan bussissa vaunujen kanssa eikä ole kuulokkeista tietoakaan. On jotain tärkeämpääkin kuunneltavaa. Ja ei, maha ei kuule sitä musiikkia vaikka se minun korviini virtaakin, sille on kyllä senkin edestä soitettu lempibiisejä kotona. Niin minä kuin P:kin. Tosin P luottaa enemmän asennekasvatukseen ja kuiskii välillä vaivihkaa napaani kohden, että "Volbeat rules!" minun keskittyessäni lähinnä huudattamaan milloin mitäkin jytinää työskennellessäni.


Kuten mainitsin aiemmin, rakkaat Skullcandyni tulivat tiensä päähän. Tästähän tämä karmaiseva ongelma siis juontaa juurensa. Sen lisäksi siis, että myös rakas kannettavani ei varmaankaan enää palaa työkaverikseni vaikka sitä niin kovin tahtoisinkin. Ihan nostalgiasyistä.

Nyt on siis edessä uusien kuulokkeiden osto kun tämä budjettitilannekin vähän hellitti pitkästä aikaa. Ensimmäistä kertaa vuosiin olen päätynyt pattitilanteeseen itseni kanssa. Yleensä olen hyvinkin tarkasti selvillä siitä, mitä haluan hankkia. Väriä, mallia ja ties mitä myöten. Nyt olen kahden vaiheilla enkä kertakaikkiaan osaa päättää. Vaihtoehtoina ovat siis jo vanhat tutut Skullcandyt, sama mallikin jopa joka minulla on ollut uskollisesti käytössä. Muut eivät vain säväytä samalla tavalla.

Nämä siis. Ne näyttävät ihanilta, pysyvät päässä, sopivat väriskaalaani ja vetoavat johonkin omituiseen möykkyyn esteettisessä silmässäni. Varmaankin siihen samaan joka teininä käytti karvasäärystimiä ja piirtelee edelleen ajoittain pääkalloja.


Ne toiset taas. Ne ovat tyylikkäät, tumman suklaanruskeat ja niissä on astetta päheämpi nuclear-logo. Merkkikin on Earpollution. Voiko katu-uskottavampaa enää olla? Värimaailma olisi pehmeämpi, lämpimämpi ja sopisi sen kaiken oudon kermanvalkoisen kanssa jota vaatekaappiini on salakavalasti kertynyt. Kokoa on suunnilleen Skullcandyjen verran mutta näitä en ole koskaan livenä nähnyt. Huolettaa vähän, että ovatko sitten kuitenkin kovin lelun oloiset kromisine osineen kaikkineen.
Auttakaa nyt hitto soikoon. Hintaa näillä imagokapistuksilla on lähes eurolleen saman verran ja kumpaakaan ei taida löytyä suoraan hyllystä vaan on tilattava netitse. Molempiin ei ihan olisi varaa kuitenkaan ja ei, nappikuulokkeet eivät ole vaihtoehto. Ihkaoikeat käyttökokemuksetkin ovat toki tervetulleita, etenkin jälkimmäisen osalta. Ensimmäisistä kun sitä on jo roppakaupalla.

5 kommenttia:

 1. Noin ulkoisesti ottaisin ehdottomasti tyylikkään harmaat :P

  VastaaPoista
 2. Vaikka tuossa sanoitkin etteivat nappikuulokkeet tule kuuloonkaan, niin oletkos koskaan testannut Sennheiserin kuulokkeita?

  Tassapa vaikka yhdet

  http://www.sennheiser.co.uk/uk/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line_502848

  iPodin mukana tulleet kakkakuulokkeet alkoivat jo ensi minuuteilla ketuttaan ja nykyaan katsonkin saalien kaikkia valkoisine kuulokkeineen metrossa istuvia raukkoja, joilla ei ole hajuakaan siita miten hyvalta minun biisit kuulostaa. ;D

  VastaaPoista
 3. ruskeat! paaaaljon enemmän sopivat sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Hitto teidän kanssanne, teidän piti olla täysin yksimielisiä eikä sooloilla mitä sattuu! *naur*

  Elli, nappien vastustaminen on enemmänkin korvissapysymiskysymys. Olen vuosien varrella testannut nappikuulokkeita aivan laidasta laitaan ja ne eivät kertakaikkiaan suostu pysymään korvissani lainkaan edes istuessa, kävelemisestä nyt sitten puhumattakaan. :/

  VastaaPoista
 5. Eivat pysy minullakaan ne normaalit ja sitten jos hetken pysyvat niin eihan niista mitaan kuulu. Noiden korvakaytavaan juntattavien kanssa onkin sitten ihan eri juttu ja aijai miten hyvalta kuulostaakin!

  En suostu viela luovuttamaan taman nappikuulokehomman kanssa! ;D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!