20100125

mukimuistot no 4


Lasipalatsi Design Markets -tapahtuma viime kesänä sijaitsi mahtavalla paikalla ydinkeskustassa. Sää oli aurinkoinen ja lämmin ja kävijämäärät aivan huikeita. Esittelin ensimmäistä kertaa myös puhekuplakorumallistoni ja huhkimme neljä päivää yötä myöten lisää myytävää ja esiteltävää.

Cafe Javan alennuskahvien lisäksi vierailimme usein myös mBarissa niin ruoan kuin juomankin perässä, se kun sijaitsi näppärästi aivan vieressä. Suussasulavien erikoiskahvien ystävänä hain myös viimeisenä päivänä jo väsymyksen takia aikamoisen sekavasanaisena kahvia meille molemmille. Tilasin jääjotain ja lattejotain ja pyysin ne mukaan, eli tässä tapauksessa pahvimukeihin. Kundi tiskin takana taisi olla hieman väsynyt myös koska sain loppujen lopuksi kaksi lasia nenäni eteen. Takeltelin, että niinjoo mukaan oli tulossa kyllä tuonne Design Marketsille ja kundi nauroi ja sanoi, että ei se mitään. Kysyin varovasti, että mitenkähän tämä palautuspuoli, ei ollut kuulemma suuremmin väliä.

Tie helvettiin on kivetty hyvin aikomuksin mutta väsymys ja kiire pakkaamisessa johtivat siihen, että nyt meillä on keittiön kaapissa ja ahkerassa käytössä kaksi mBarin kahvilasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!