20100125

lässähtäneen epätrendikäs ongelma

Kyllä, se perinteinen. Hiuskriisi. Ultramoderni melkeinirokeesini on ylikasvanut juurikasvuhirvitys ja olen siinä ongelmakohdassa jossa ei koskaan tiedä kumpaan suuntaan lähtisi. Olen kulkenut viimeiset kaksi viikkoa pipo päässä baarireissuja lukuunottamatta, ihan vain siksi etten todellakaan tiedä mitä tälle pitäisi tehdä.

Irokeesiosion käyttäminen vaatisi saksia ja blondatun osan uusimista. Nyt tämä on liian pitkä joka suuntaan. Helmikuun alussa on erään sukulaisen viisikymppiset, joissa pitänee näyttää kohtuullisen korrektilta. Epäilen suuresti onko äitini kanssani samaa mieltä irokeesin korrektiudesta. Värjätä tämä pitää joka tapauksessa sillä en voi mennä mihinkään enää näin.

Pitkäksi kasvattaminen houkuttelisi, samoin näin kärsimättömänä luonteena jonkinlaiset lisäkkeet. Vietin ison osan nuoruusvuosistani kuiturastat ja ties mitä virityksiä päässäni mutta varsinaisia "aikuisten" lisäkkeitä minulla ei ole koskaan ollut. Budjetti saattaa tosin hieman töniä vastaan, ainakin juuri nyt. Ja taitaa olla tämä harakanpesä takaa vielä vähän liian lyhyt pidennyksiä ajatellen.

Oman pitkän luomunkin kasvattaminen vaatisi jotain raudanlujaa tahdonvoimaa kestää tämä apinalaumavaihe, joka ei vaan näytä hyvältä mistään suunnasta. On liian pitkä ja liian lyhyt yhtä aikaa perhana. Toisaalta pitkästä aikaa pitkät olisivat ihanat, menisivät suttunutturalle ja ties mille sykerölle ja voisivat hulmuta tuulessa vapaana.

Suoraan sanoen tekisi mieli myös leikata nämä ihan superlyhyeksi tai edes värjätä takaisin tummiksi.

Huoh.

1 kommentti:

Kerro ihmeessä!