20130819

kun kumisaappaiden etsintä karkaa käsistä

Kaikki alkoi erään lukijan vinkkaamista rain level -saappaista, jotka saivat minut vakavasti harkitsemaan ensimmäisten aikuisiän kumisaappaideni ostoa. Toinen varteenotettava syy ovat aamuihin rantautuneet, käytännössä vuolaita tulvia muistuttavat syyssateet joiden jäljiltä olen jo useina päivinä saapunut töihin litimärissä sukissa. Jollain ilveellä olen tähän asti pärjännyt saappaitta mutta nyt myönnän, että minun on ehkä taivuttava luonnovoimien ja ulkona viihtyvän kolmivuotiaan edessä.

Sivusilmääni osui myös Elloksen kuvastosta eräs puolivartinen peruspari, joka nyörityksineen sopisi mainiosti meikäläisen varpaiden suojaksi sateisiin. Rain leveleistä kuitenkin innostuneena päätin vielä juuri ennen tilausta googlata hieman mitä muuta on tarjolla. Lähinnä ajattelin löytäväni ehkä hieman hauskemman malliset saappat nyörein varustettuna.

Ja voi jestas että olikin muuten tarjontaa, nyöreillä ja ilman. Tiesin kyllä, että näitäkin, kuten kaikkea muutakin arkipäiväistä, on saatavilla kukkakuoseista leoparditäplillä varustettuihin pareihin asti mutta hämmennyin mykistyin Ebayn valikoiman edessä silti.

Suurimman siivun tarjonnasta nyörien ja perusprinttien sijaan haukkasivat yllättäen täysin käsittämättömät kengät. Ensisilmäyksellä pidin läpinäkyviä enemmänkin maihareita muistuttavia rain bootseja aivan pelletouhuna mutta noin kolmen ja puolen minuutin selailun jälkeen olin jo aivan myyty. Liukuvärjätyt läpinäkyvät sadekengät! Mikä keksintö!Tuollaiset on kertakaikkiaan pakko saada jos kerran kumisaappaat on ostettava kuitenkin. Nyt pitäisi enää päättää minkä värisenä. Tosin täytyy myöntää, että eniten kutkuttelevat kuitenkin nämä harmaat ja mustat versiot.


Kolahtaako kirkas kumikenkä vai oletko enemmän perinteisen parin kannalla? Nokiat niiden olla pitää vai maihareille mahdollisuus?

Kuvalainat: Betterlivingthroughdesign, Ellos, sekä Ebaysta täältä, täältä, täältä ja täältä

8 kommenttia:

 1. Mä niin haluaisin Petroolin siniset Hait, mutta olen auttamattomasti myöhässä sillä eihän niitä enää mistään saa. Ainakaan omaa kokoani :(

  Perusnokiat löytyy kaapista, mutta WedgeWellyt voisivat kotiutua kanssa ;) http://www.wedgewelly.co.uk/

  VastaaPoista
 2. Haisaappaiden lesti on yksi parhaista ainakin meikäläisen jalkaan. Tretornien Skerry on nätti kuin karkki, mutta häviää mukavuudessa Haille. Matalavartiset Skerryt kirkkaankeltaisena ja karvavuorella kelpaisivat silti. Tähtäin on nyt kuitenkin asetettu Nokian Julia Lundstenin Lace Up-saappaisiin. Mustikansiniset oranssinauhaiset saappaat, come to mama!

  VastaaPoista
 3. Aika päheet. Mulle tuli sama ongelma sadetakin kanssa, kun ensin ostamani oli mallia puolijoukkueteltta ja pienempi koko oli loppuunmyyty. No, sittrn etsin korvaavaa takkia lähes kuukauden ja nyt sen pitäisi jo olla matkalla Tanskasta...

  VastaaPoista
 4. Saa muuten olla noiden kiinalaisten kumppareiden kanssa aika varovainen. Tilasin ebaysta ihanat bikerbootsin näköiset kumpparit jotka eivät sitten kuitenkaan olleet ihan vesitiiviit. Samoin kävi toisten, joidenkin saksalaismerkkisten, supermahtikumppareiden kanssa. Harmitti molemmilla kertaa. Ehkä seuraavaksi sitten ne Hait. Eiköhän ne nekin ois aika erikoinen näky Skotlannin syyssateissa.

  Toisaalta taas läpinäkyvät maiharimalliset... ehkä kolmas kerta toden sanoisi..? ;)

  VastaaPoista
 5. En siis ollut rain leveleitten kanssa ihan pielessä ;)

  Mutta on se kyllä kun vaihtoehtoja on hai-saappaista kumikorkokenkiin ja muovimaihareista kahluusaappaisiin niin ei sitä kannata kärvistellä märillä varpailla. :)

  VastaaPoista
 6. Hittovie! Noi maiharit on pakko saada! Pakko!

  VastaaPoista
 7. Itse olen ostanut tokmannilta linkin kaltaiset mutta ehdat kumisaappaat mustana ja punaisena ja hintaakin oli kokonaiset 3€

  http://www.olivialehti.fi/paras-aika-vuodesta/files/2011/03/punaiset-converse-2.jpg

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!