20130731

elämä uusiksi

Sanoin alkuvuodesta ystävälleni, että jos kerran on pakko pistää elämää uusiksi niin pistetään sitten kunnolla eikä hissutella. Vähänpä tiesin vielä silloin mutta oikeassa olin silti. Osan muutoksista te tiedättekin. Ero, muutto uuteen kotiin, suuria työprojekteja, joista palan halusta kertoa ja joihin palaan kun ne on julkistettu syksymmällä.

Ensi maanantaina päättyy yksi ajanjakso myös. O menee nimittäin päiväkotiin. Se on meille iso muutos isojen muutosten perään ja palaan siihenkin hieman paremmalla ajalla tarkemmin. Nyt keskityn nimikoimaan vaatteita ja metsästämään sopivia sisätossuja ensin.

Kaksi muuta aikakautta päättyivät tänään, viimeinen päivä heinäkuuta. Vein äsken viimeisen starttirahatilitykseni postiin, se pieni mutta merkittävä osa oman yrityksen perustamista on nyt takana päin.

Suurempi ja tunnepitoisempi asia on se, että olen myös juuri äsken irtisanonut työhuoneeni vuokrasopimuksen. Huomenna alkaa minun viimeinen kuukauteni Siivouskaupan tiloissa.

Saa nähdä mitä elämällä on takataskussa ensi viikolle, loppuvuodesta puhumattakaan.

7 kommenttia:

 1. Tsempit uudenlaiseen arkeen! Mullakin on töihinpaluu edessä ja ipanat 2&3 v lähtevät päiväkotiin. Huisia, ja pelottavaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeomaan huisia ja pelottavaa yhtä aikaa. Tsemppiä kovasti teillekin!

   Poista
 2. Jos ei hyppää, ei voi tietää osaako lentää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kylmät väreet menivät. Kiitos! Näinpä!

   Poista
 3. Kaikkea hyvää alkavaan syksyyn teille molemmille!

  VastaaPoista
 4. Haa, pitääkin muistaa tulla palauttamaan se sun avaimesi!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!