20130519

ilmapalloja ja tammentaimia

Eilen ehti tapahtua niin paljon, että on vaikea uskoa sen kaiken mahtuneen yhteen päivään. Etenkin kun liikkeelle päästiin vasta kolmen maissa iltapäivällä. O sai ilmapallon, ystäväni J tammentaimen, minä mahan täyteen Ravintolapäivän herkkuja ja sushia ja alle tammentaimen mittaiset pääsivät vielä puistoilemaankin sydämensä kyllyydestä. Ehdimme myös koukata Design District Marketin kautta, tavata tuttuja, hyppiä Temppeliaukion kirkon kallioilla, piirtää katuliidulla, nähdä monta ratikkaa, matkustaakin yhdellä sellaisella, syödä rusinoita, parantaa maailmaa ja nauttia kesän tavoin venyvästä lämpimästä illasta.
Myönnettäköön, että se venähti sen verran tehokkaasti, että päivän touhuista malttamattomana nukkumisen väliin jättänyt O availi äänijänteitä kotimatkalla varsin tehokkaasti. Ja heräsipä kerran yölläkin itkemään, että tahtoo keinumaan. Minä sen sijaan sain päivästä niin paljon puhtia, että jaksoin pitkästä aikaa O:n nukahtamisen jälkeen katsella hömppäsarjoja telkkarista ja kruunata päivän herkutteluannoksen Ben&Jerrysillä.
7 kommenttia:

 1. Noi postauksen 3. 4. ja 5. kuvat oli huikeat! :)

  VastaaPoista
 2. Heiii. Mikä on toi ihana kissamekko? Siis mistä, minkä merkkinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissamekko on Molo Kidsin ja ostettu joskus iät ja ajat sitten jostain alennusmyynnistä. Saman kuosin saatavuudesta en osaa sanoa mutta samanmallisia mekkotunikoita tekevät kyllä edelleen. :) On ollut meillä ihan ykkösvaate jo vaikka kuinka kauan!

   Poista
 3. Ihana toi kissapaita/ mekko! Tiedän yhden 3 -vuotiaan, joka menisi onnesta sekaisin tuollaisesta :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on meilläkin aivan ykkössuosikki. Varmaan yksi käytetyimpiä vaatteita ja O:n omakin suosikki. :)

   Poista
 4. Oi tuota rutistettavan söpöläistä O:ta! Tuituitui! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!