20130403

tukisukat

Olen jälleen kerran aloittanut aamun soittelemalla eri instansseihin. Osa puheluista on ollut miellyttävämpiä kuin toiset. Varsinaisia töitä ehdin välissä tehdä ehkä tunnin verran, kaksi korkeintaan. Kolmesta asti olen elvyttänyt oudon ongelman kehittänyttä aikakonettani, eli kannettavani varmuuskopiointimasiinaa, Time Machinea. Aika kone onkin, humps vaan on nimittäin menneisyyteni yli vuodelta kadonnut.

Applen teknisen tuen saaminen langanpäähän ei sekään käynyt kivuttomasti. Olisi esimerkiksi suotavaa, että asiakaspalvelija ymmärtäisi mitä sanon eikä hokisi neljään kertaan samaa asiaa. "Siis soitaako se sinylle?" Tehtyäni siis netitse tukipyynnön, jossa pyysin soittamaan minulle ja soitettuani perään kun tuo luvattu puhelu vilkkui puhelimen näytöllä noin nanosekunnin. Olisin tarvinnut aikakoneen vastatakseni siihen.

Tuen saaminen on yllättävän suuren työn takana näemmä monissa asioissa. Time Machine -ongelma on onneksi niistä sieltä helpoimmasta päästä. Toisaalta tukea saa välillä myös paitsi pyytämättä, myös yllättävistä suunnista. Aamupäivän puheluiden jälkeen saapui nimittäin posti ja kaksi paksua kuorta.

Toisessa oli mustavalkoiset villasukat, jotka hurmaava lukijani oli kutonut (neulonut?) minulle automatkan aikana ja toisessa himoitsemani teräksiset syömäpuikot sekä harjoituspuikot O:lle. Voiko näin ihania lukijoita oikein ollakaan? Ei edes hävetä sanoa, että saattoi vierähtää kyynel jos toinenkin kun kuorten sisältö valkeni minulle. Korttien kauniista sanoista puhumattakaan.

Olen myös sen verran väsynyt johtuen päivän tapahtumista, että mietin täällä itsekseni hihittäen, että ovatko nämä nyt sellaiset tukisukat?


5 kommenttia:

 1. Ha! Sukat bongattu jo tänään aiemmin toisessa blogissa. :P

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/4/13 21:14

  Villasukat on kyllä luottovaate, maailma on paljon pehmeämpi niillä kuin ilman.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/4/13 21:16

  Vähänkö ootte enkeleitä toisillenne :)

  VastaaPoista
 4. Oi että, ihanaa! Nimim. varpaat palelee...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!