20130426

skinny, skinnympi, skinnyin

Tänään en aloittanut työpäivää skumpalla vaan jollain vielä paremmalla, kävin nimittäin Starbucksin järjestämässä tilaisuudessa Cafe Pirittassa. Starbucksin yksittäispakatut Discoveries-jääkahvit ovat kuuluneet ohjelmistooni viime kesästä asti ja nyt sarja sai uuden tulokkaan, jossa sokeria ja rasvaa on vähennetty. Kyseessä on siis trendikäs Skinny Latte, ruokakaupasta mukaan napattava vaihtoehto kahviloissa rasvattomalla soijamaidolla varustettua juomaa litkiville notkujille.Skinny Latte maistui yllättävän hyvältä, itseasiassa melkein paremmalta kuin sarjan perusversiot. Se on kahvisempi eikä niin makea kuin nimensä veroiset kaverinsa Caramel Macchiato, Chocolate Mocha Latte sekä Seattle Latte. Myyntiin Skinny tulee ensi viikolla ja samaan aikaan lanseerataan QR-koodilla löytyvä kilpailu, jonka pääpalkintona on matka Kööpenhaminen muotiviikoille kaikilla herkuilla. En malta olla sanomatta, että katsomaan niitä skinnyjä malleja niin näytöksissä kuin takahuoneessakin. Minulla on varsin huono kisaonni mutta osallistukaa te. Koodi löytyy kahvipakkauksen päältä.


Päivän päätähden lisäksi maistelimme myös muutamaa kahvimestarin valitsemaa paahtoa Starbucksin valikoimista. Breakfast Blend oli selkeästi kevyempi ja kuten mainittu kahvimestari sitä kuvaili, kuin oodi auringonnousulle. Etiopian Blend taas puolestaan täyteläisempi ja tummempi, jopa hienoisella kitkerähköllä sivumaulla höystetty paahto. Molemmat maistuivat hyvältä tosin ihan kaikkia mestarin mainitsemia vivahteita emme niistä kovasta yrityksestä huolimatta löytäneet. Greippi oli ainakin kateissa ja omenasta ja pähkinäisyydestäkään emme olleet aivan yksimielisiä.Sen sijaan makupareista löytyi aivan ehdoton voittajasuosikki. Makuparihan on siis juuri tietty syötävä, joka sopii kyseisen paahdon kanssa yhteen. The Perfect Partner, kuten ammatti-ihmiset tuntuivat sanovan. Etiopian Blendin match made in coffee heaven oli ehdottomasti sen kanssa tarjoiltu mansikkainen shortcake. Sekä kahvi, että kakku maistuivat paremmalta kun ne yhdisti keskenään. Myös idea tästä paahdosta itse tehdystä jääkahvista mansikoilla kuulosti kokeilemisen arvoiselta.


Yhtä kaikki, hyvää oli ja tämän päivän työkahvinakin kuuluu varmasti näitä mukaankin saatuja ihanuuksia. Enkä pistä ylipäätään pahakseni työpäivän aloittamista näinkään. Enää ei puutu kuin ne skinny jeansit ja tietenkin myös se, että olisi itsekin vähän skinnympi. Lienee melko turha toivo, aion keskittyä siis Skinnyn juomiseen.

///

3 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Olen kaipaillutkin tuollaista vähän kevyempää (toivottavasti siis näkyy myös siellä energiasisällössä eikä vain nimessä) ja kahvisempaa juomaa valikoimiin. Tähän mennessä Seatle on ollut lempparini. Nämä ovat kyllä täydellisiä hetken herkutteluhetkiin.

    VastaaPoista
  2. Ömmmm, mutta mä ostin jo Hulluilta Päiviltä tota skinnyä? :D Nous kans heti mun suosikiks, noista aikasemmista en oo oikein tykänny ku tuosta Seattlesta :)

    VastaaPoista
  3. Musta on kiva, että Suomeenkin on vähän es saatu näitä suuria kansainvälisiä kahvilaketjuja, mutta harmittaa että se on just Starbucks koska niitten kahvi ei oo niin hyvää, kuin esim. Costan joka toimii ainakin Englannissa. En oo vielä kyllä mitään näitä kokeillut, mutta ajattelin aloittaa!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!