20130428

muista elää ja muita ihania

Lähiaikojen pienet ihanimmat ovat ehdottomasti töiden kautta saatu Efva Attlingin tekstilaatalla varustettu rannekoru sekä H&M:n Homen mustalla läntillä varustettu astia, joka on siis kaveri aiemmalle kanilautaselle.


Rannekoru on ollut joka päivä ranteessa muistuttamassa elämisestä, lautaselta olen testannut ainakin munakkaan sekä karhunvatukkavadelmapiirakan syöntiä. Molemmat toimivat. Tiukimmin mukana menossa on ollut kuitenkin metallinvärinen kahdeksankulmio. Sen kevyt muoto lohduttaa oikeassa kädessä myös niinä päivinä kun vasemman käden nimetön tuntuu erityisen tyhjältä. Onneksi hieman lohdutti se piirakkakin.2 kommenttia:

  1. Saan aina kyyneleet silmiin kun luen eroon liittyviä juttujasi.. mutta ihailen voimaasi! Blogitodellisuus on tietysti ihan eri näköistä kuin todellinen todellisuus, mutta silti. Itse en vastaavassa tilanteessa varmaankaan pystyisi paljon mihinkään.
    Aurinkoa päiviisi!

    VastaaPoista
  2. Uuh, Efva Attlingin korut on niin ihania. Mulla on roikkunut kaulassa kohta seitsemän vuotta yksi ja sama Attlingin kaulakoru.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!