20130424

kultajuomaa ja QR-koodeja

Olen tänään töiden välissä juossut parissakin pressipäivässä ja bongaillut niistä vaikka mitä ihanaa. Lyhyestä virsi kaunis, syysmallistoissa oli ties mitä helmiä vaikka kesääkään ei vielä näy mailla halmeilla. Monkilta löytyivät ihanat kiemurakuosiset tunika ja legginsit, Weekdayn rekissä puolestaan roikkui aivan pakko saada -toppi QR-koodilla varustettuna.En yleensä innostu kovinkaan paljon urheiluvaatteista (johtuisiko siitä etten jaksa ehdi urheilla) mutta Puma yllätti ja tuulipukukankaisella karvavuoratulla hupulla varustettu perushuppari näyttää juuri sopivalta syyskeleihin. Urheilulla tai ilman. Minut tuntien luultavasti ilman.

Kaikenlaista muutakin löytyi ja tarttui mukaankin, palaan niihin piakkoin. Hypistelyn ja ihastelun lisäksi ehdin myös nauttia lasin kuohuvaa. Tällä kertaa kuitenkin hieman perinteisestä poikkeavin höystein eli aidolla kullalla silattuna.


Ei ihme, että hymyilytti takaisin töihin palatessa.


6 kommenttia:

 1. Haluatko lisää lukijoita ? Mainosta blogiasi ! Ohjeet osoitteessa http://blogisi-mainostus-mahdollisuus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mutta luulen, että etenen mieluummin niin päin, että tänne eksyvät ketkä eksyvät. Tsemppiä projektiin kuitenkin!

   Poista
 2. Mihin toi koodi johtaa? En saa rauhaa, kun se on niin vinossa tossa kuvassa, et en voi skannata sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! En tiedä. :D

   Nyt minuakin vaivaa!

   En ottanut yhtään kuvaa siitä suoraan edestä päin. :D

   Poista
  2. Kiitti Maija, nyt mäkään en sitten saa rauhaa vaan mietin täällä että mihin koodista päätyy. Tota toppia vois olla myös vähän häiritsevää käyttää kun kaikki aina tahtois skannailla rintamusta saadakseen vstauksen tähän samaan kysymykseen :D

   Poista
 3. mä ihailen sinun pukeutumista. olet kerrassaan niin TYYLIKÄS JA NUOREKAS!!!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!