20130318

jemmanalle

Ympärille kertyvä tavaramäärä ahdistaa ja ärsyttää mutta aina välillä jemmailusta on jotain hyötyäkin. Säästän usein kaikenlaista, en ole vuosiin ostanut esimerkiksi pakkausmateriaalia vaan hoidan kaikki (asiakas)postitukset varastojani hyödyntämällä. Kuoret, laatikot, paperit ja pakkausmuovit ovat kaikki peräisin minulle lähetetyistä paketeista.

Askartelu- ja pakkaussälän lisäksi jemmailen kaikenlaista muutakin. Takataskussa on yhtä sun toistakin kivaa myös O:lle. Niitä päiviä varten kun pitää äkkiä taikoa jotain tekemistä. Tänä aamuna avasimme vihdoin minun Amsterdamista tuomani jemmanallepaketin.


Punaisesta pahvilootasta paljastui valkoinen nalle, johon voi piirtää. Oikeastaan sen voisi ohjeiden mukaan lähettää myös postikorttina mutta me tyydyimme ainoastaan testaamaan kahta kotoa löytynyttä permanenttitussia ja kustomoitu karhu saa jatkaa elämäänsä leikeissä.O oli tietenkin aivan innoissaan ja aloitti piirtämällä nallelle nenän, navan ja tassut. Selkään ilmesty pitkä viiva ja kuvien ottamisen jälkeen lisättiin vielä vaippa. Onneksi jemmasin!

3 kommenttia:

 1. Oi, miten loistava idea!!

  VastaaPoista
 2. Tämä nyt ei liity postaukseen lainkaan, mutta kysyisin vinkkiä sinulta.

  Minulla on akvarelli"läiskä" paperilla, jonka haluaisin siirtää digitaaliseen muotoon, niin että se säilyisi hyvännäköisenä. Käytössä ei ole skanneria, mutta kamera löytyy, sekä photoshop että illustrator. Tavoitteena, että saisin siirrettyä siis tuon akvarellijutun koneelle siten, että paperiosuus ei olisi harmaa vaan valkoinen. Tähän lisäisin sitten tekstiä.

  Löytyisikö sulta vinkkiä miten menetellä? Kuvan osaan ottaa ja siitä säätää esim valoisuutta, niin että paperi näyttää valkoiselta jne ;)
  Mutta pitäisikö akvarelliosuus mielestäsi irrottaa photarissa jollain työkalulla vai millä tavoin itse tekisit?

  Ikuisesti kiitollinen, jos osaat neuvoa tumpeloa ;(

  VastaaPoista
 3. Mahtava, meillä vähän samankaltaisia projekteja :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!