20120829

miten minusta ja kirahvista tuli kaverit

Siitä on melkein puolitoista vuotta kun sain Oi Mutsilta kutsun kakkukekkereille. Pienen O:n kanssa liikkuessa kaikki lapsiystävälliset tilaisuudet olivat tervetulleita joten riensimme tietenkin innoissamme paikalle. Kyseessä olivat tietenkin Sophie the Giraffen syntymäpäiväkestit enkä tiedä kumpi meistä ihastui suloiseen kumikirahviin ensisilmäyksellä enemmän, minä vai O. Kakku oli hyvää mutta päivän päätähdestä vasta tulikin meille tärkeä. Monellakin tavalla.Kirahvi esitteli meidät myös suuresti fanittamalleni Tiia Vanhatapiolle samaisissa juhlissa ja vaikka en harrasta minä ja julkkis -kuvia, oli tämä hetki kuitenkin pakko ikuistaa. Kirahvin kera tietenkin. Harmittaa vain kun jäi nimmari pyytämättä.


Vain hieman myöhemmin piirsin Sophien ensimmäisen kerran. Sen selkeä muotokieli ja leikkisä olemus suorastaan kutsuivat tarttumaan tusseihin. Syntyi omituinen sekoitus luonnoksia ja oikeaa kirahvia, juhlista lahjaksi saadun yksilön poseeratessa mallina työpöydällä ennenkuin päätyi O:n leikkeihin.
Ystävyytemme syveni nopeasti ja seuraavaksi minut esiteltiinkin liudalle Sophien kavereita, joista kaikki halusivat päästä messubanneriin ja logokylttiin mukaan bailaamaan. Melkoiset bileet siellä bannerissa onkin ja niin oli työpöydälläkin näitä suunnitellessa. 


Kun Big Small Company avasi vihdoin kauan kaivatun verkkokaupan, olimme me Sophien kanssa jo vanhoja tuttuja. Tuntui suorastaan sydänystävän uudelleen tapaamiselta kun aloin hahmotella verkkokaupan tuotekuvituksia ja nostin mallikirahvin jälleen työpöydälle. Onneksi meillä on niitä kaksi, O:n oman lainaamisesta kun ei enää kannattanut edes haaveilla.


Se taisi olla tämän vuoden maaliskuuta, kevään korvilla kuitenkin, kun tiemme jälleen kohtasivat. Minä ja Sophie vietimme aurinkoisen aamupäivän lasipöydän ääressä. Omalla tavallaan ympyrä sulkeutui, sama luonnosmaisuus, josta lähdimme liikkeelle kun ensi kerran tapasimme, oli edelleen mukana. Nyt yhteistyömme sujui jo aivan rutiinilla. Minä tiesin jo missä kohtaa jokainen Sophien pilkku sijaitsee ja Sophie tiesi, että kun piirros on valmis, saa lekotella taas rennosti tuolilla, pöydällä tai vaikka lattialla jos huvittaa.


Tänään avasin lehdistötiedotteen, jossa kurkistan juuri julkistetun kirahvikassin takaa, sen joka syntyi silloin aurinkoisena aamupäivänä. Poseeraan siis parhaan ystäväni kanssa vihdoin kunnolla yhteiskuvassa. Tiedote kertoo kestokassista minun kuvituksellani, sen saa tämän kuun aikana kaupan päälle kun ostaa tuon kimmoisan kirahvin lahjapaketissa kampanjahintaan. Tämä on niin hienoa ja hieman hurjaa samaan aikaan. 


Kylläpä me olemme päässeet Sophien kanssa pitkälle, hauskasta juhlahulinasta työkavereiksi ja sydänystäviksi asti. Puhumattakaan tietysti kaikista niistä muista ystävistä ja ihanista asioista, joita Sophie on minun ja O:n elämään matkan varrella tuonut. Toivottavasti tulevaisuudessa on luvassa roppakaupalla suloisia seikkailuja tässä samassa seurassa.

Kiitos Sophie the Giraffe, kiitos Big Small Company ja kiitos kaikki te joilla on ollut osaa ja arpaa asioiden kulkuun!
13 kommenttia:

 1. Pystyykö ostamaan kirahvin vain pääkaupunkiseudulta? Tuollainen laukku on saatava. Kirahvi meillä on jo sekä helistimenä että pienenä puruleluna:)

  T:annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oman Sophien voit ostaa myös joko Big Small Shopista eli verkkokaupasta (linkki postauksen lopussa) sekä jälleenmyyjiltä joita on ympäri Suomea. Tarkempi kampanjassa mukana olevien jälleenmyyjien listaus löytyy vaikkapa täältä: http://www.sophiethegiraffe.fi/kilpailut_ja_kivaa/

   Poista
 2. Saako kassia ostaa mistään erikseen? Kyselee kirahvikeräilijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kassia on jaossa ainoastaan kaupanpäällisinä, tulevaisuudesta en vielä tiedä. :)

   Poista
 3. Aaw pitäisiköhän tuo kirahvi nyt käydä ostamassa♥ vaikka meidän pikkuinen ei ole vielä syntynytkään ::>

  VastaaPoista
 4. Kelpaako bongaukseksi vanhanmallinen kirahvikassi, vai pitääkö sen olla tämä sinun suunnittelemasi? Meiltä löytyy se vanha. Tämä uusikin olisi kyllä aika pähee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, bongauksiin käy valitettavasti vain uusi kassi sillä yritämme samalla koota pienen gallerian tästä nimenomaisesta uudesta versiosta jonka kuvitus on varta vasten suunniteltu. Nythän on siis hyvä syy ostaa kirahvi ja uudempi kassa samalla. ;)

   Poista
 5. Nyt ei kyllä oo enää mitään tekosyitä olla ostamatta sohvikirahvia :) Toi kassi on IHANA ja nuo tulee aina tarpeeseen!

  VastaaPoista
 6. Toi kassi on tosi ihana, ja tykkään muutenki noista sun big small companyn kuvituksista kun toi luonnos-kehitys-tyyli sopii niihin tosi hyvin :) Mut toi kuva missä oot kassin kanssa on vähän hassu, ihan ku oisit alasti mainostamassa lastentarvikemerkin kassia :D

  VastaaPoista
 7. Siis apua,onko tuo ihana kassisöpöstys sun suunnittelema? Löysin kommenttisi kautta! Voisitko laittaa mulle linkin myös sinne sun Sophie galleriaa :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!