20120630

postiperjantai

Kesäflunssa on kaatanut koko meidän poppoon sänkyyn mutta onneksi eilen piti postipojalla kiirettä. Kolahti nimittäin luukusta enemmänkin yllätyksiä ja ihanuuksia. Sinulle on postia -blogitempauksen otsikko piti kirjaimellisesti paikkansa sillä salaisen ystävän paketin lisäksi saapui muutama muukin juttu. Koska en nyt nenän kautta ulos valuvine aivoineni kykene mihinkään älylliseen toimintaan, ajattelin ihan vain esitellä nämä ihanuudet teillekin ja toivoa, että teillä on vähän miellyttävämpi viikonloppu menossa tai ainakin parempi kunto.

Amsterdamista löytämäni mahtava Raw Materials -putiikki (josta kirjoitin täällä) lupasi Facebook-seinällään lähettää 50 ensimmäiselle kommentoineelle pienen yllärin. Allekirjoittanut ehti näemmä näiden viidenkymmenen joukkoon silä pulleasta kuoresta kuoriutui ihana nahkakantinen muistikirja paksuine, rosoisine sivuineen.


Paulig Cafe puolestaan pykäsi myös pystyyn jonkin sortin kyselyn uusituista nettisivuistaan ja lupasi palkita vastanneet kahvinäyttein. Tokihan sitä tällaiseen osallistuu mielellään, kahveja kun ei vain voi testata liikaa. Kuten näkyy, Mexico on korkattu jo ja kaksi muuta odottelevat iltapäivän kahvihetkeä.Ihastuttavin, keltaisin ja hauskin oli kuitenkin ehdottomasti tämä salaisen ystävän matkaan saattama kuori, josta tupsahti niin naposteltavaa kuin ihasteltavaakin. Jälleen kerran mukana oli käsin kirjoitettu kirje (<3) jossa mm. todetaan, että tällaisia tempauksia pitäisi ehdottomasti olla enemmän. En voisi olla enempää samaa mieltä, niin pitäisi!


Lakujen ja liikuttavan kirjeen lisäksi pakettiin oli lennähtänyt keltaisella kynsilakalla (mikä idea!) tuunattu muistikirja, kynä sen täyttämiseen sekä ihan uskomattoman suloinen kierrätysmateriaaleista koottu pingviini. Ei voisi kyllä osuvampia yllätyksiä tähän talouteen laittaa! Hilpeyttä herätti myös kirjeen kohta, jossa todettiin, että "jos ihmettelit tuossa taannoin, että miksi ihmeessä joku oli googlannut "visuaalisesti vaativa lakritsi", niin minähän se olin".


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, minä siirryn nyt muistikirjoineni, pingviineineni sekä lakritseineni sängynpohjalle. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Ai että miten siistiä oiskaan saada käsinkirjotettu kirje! <3 Mä aloitin just postcrossingin ja hihkun riemusta kun saan edes noita kortteja maailmalta. Maailman mukavin harrastus tälläselle oikeeta postia rakastavalle :)
  Oon kirjotellutkin aiheesta: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/06/uuden-harrastuksen-lumoissa.html ja http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/06/ekat-postcrossing-kortit.html

  VastaaPoista
 2. Mahtavat paketit, varsinkin tuo blogikaverin ylläri! Harmitti kun en itse huomannut tuota mainiota postitempausta ajoissa.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Olipa mahtavat paketit. Molemmat.

  VastaaPoista
 4. Ja pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 5. Hienon paketin sait. Tämä tempaus kyllä piristi kummasti. Varsinkin oli todella kivaa kerätä kasaan toiselle pakettia. :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/7/12 22:56

  Kiva kun tykkäsit!! =)
  Minä kerkesin jo huolestua että onko posti kadottanut koko paketin kun lähetin sen jo viikkoa(!) ennen juhannusta! Taisi olla postilla pahemman sortin juhannushaukotus...!
  T: Salainen ystävä =)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!