20110809

voitto, vielä kisataan ja valtavasti kiitoksia

Olin aluksi vähän skeptinen. Omien rahkeideni suhteen ja sen suhteen innostutteko te mukaan. Päätin kuitenkin yrittää koska minusta toimivia vinkkejä vauvaelämään ei koskaan ole liikaa. Te ylititte odotukseni täysin ja vielä enemmän yllätyin kun eilen putosi sähköpostilaatikkoon tieto voitosta. 

Siis Philips Aventin järjestämän Babyguide -kisan voitosta.

Ihan mieletöntä! Vinkkejä kertyi kasapäin ja keskustelua syntyi. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista! Olen ihan sanattomana täällä.

Juhlahumussa jatketaan sillä nyt teillä on mahdollisuus äänestää Philipsin valitsemia parhaita lukijavinkkejä matkan varrelta ja voittaa samalla tuotepalkintoja. Myös eniten ääniä keränneen vinkin voittaja palkitaan. Teillä on viikko aikaa, pistäkää tuulemaan samalla vauhdilla kuin täällä blogissakin, äänestää voi täällä.

Babyguide-postaukset löydät tagilla babyguide sivupalkista ja kilpailun logoa klikkaamalla pääset ensimmäiseen postaukseen aiheesta. Vinkit yhteystietoineen ja perusteluineen löydät oheisesta kartasta. Philips Aventin löydät facebookista klikkaamalla tästä.

Suurkiitos!

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Mahtavaa ja tulee varmasti hyvään saumaan :)

  VastaaPoista
 2. Mikä oli ykköspalkinto? :) ONNEA!!

  VastaaPoista
 3. Noniin, mähän sanoin et voitatte! (tosin oon vissiin sanonu kaikesta mitä kisaat et voitat mut TIESIN SILTI!!). Harmi ku se Jone Nikula vai kuka se yks kisaaja nyt olikaan ei voittanu :D

  Me tullaan joku pv juhlimaan teidän voittoa!

  Ooko muuten aatellu, et tarviko tuota sanavahvistusta? T: laiska ja sokee

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!