20110607

babyguide - vekaroita, vaunuja ja vinkeitä löytöjä


Kustaa Vaasan tien jylhässä jylinässä sijaitsee mahtava Vekarakirppis. Paikka on kolhon betonin kainalossa mutta sitäkin aurinkoisempaa palvelultaan. Vaunutkin voi ottaa mukaan, sisällä on pikkuruinen kahvila syöttötuoleineen johon ne voi parkeerata. Paikan päältä saa myös kahvia, pullaa ja jäätelöä. Ehdoton kesäkäyntikohde muutenkin.

Olen joka ainoa kerta täällä käydessäni löytänyt jotain ihanaa O:lle. Vaatteet ja tavarat ovat siistejä, lajiteltuja ja hinnat ainakin suurimmaksi osaksi kohdallaan. Erityismaininta vaatteiden lajittelusta koon mukaan laatikoihin ja koreihin. En tiedä onko tästä jokin sääntö kyseisessä paikassa mutta piru vie se helpottaa löytymistä.


Kaikin puolin siis mahtava paikka, poikkea ihmeessä. Pieni miinus aukioloajoista sillä putiikki on maanantaisin kiinni ja jostain syystä olen itse hajamielisyyksissäni useammankin kerran löytänyt itseni sieltä maanantaina suljetun oven takaa.

Lisätietoa täältä.

***

Muistathan, että viikkokilpailu on edelleen käynnissä! Vinkit kehiin, paras lukijavinkki palkitaan sunnuntaina! Lisätiedot kisasta sivupalkin Baby Guide -palloa klikkaamalla.

***

Niin. Ja ne löydöt.

Tälläkin kertaa mukaan tarttui kaikenlaista, Murun mekkoa pökineen, Marimekon haipaita, miniUGGit syksyksi, ihania sukkia, ihana mansikkasuklainen mekko (väreiltään siis, ei ruokatarhoiltaan) ja Urban Elkin valashaalari. Oi. <3


3 kommenttia:

 1. Hienot löydöt!
  Pikkuhuopalahdessa on Tamine niminen Aladdin aarreaitta. Tavaraa on huisisti ja vaunuilla ei oikein mahdu edes sisälle.

  VastaaPoista
 2. Huikeat löydökset! ja kiitti kirppisvinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Riikka, kiitos vinkistä, tuo oli minullekin ihan uusi. Pitänee pyörähtää paikan päällä kun saan tämän työviikon alta pois. :)

  Hipsu, ole hyvä vaan. Tuolta olen tosiaan tehnyt ehdottomasti parhaat kirppislöytöni O:lle. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!