20110107

rosoinen vuosi

On kesken. Vielä. Viime vuosi.

Useammassakin blogissa on kuvin koottu viime vuosi kasaan. En ensin meinannut lähteä mukaan mutta Aniliinin blogissa tehty neljän kuvan setti per kuukausi vei mukanaan. Nyt niistä syntyy myös pieni albumi.

Jokaiselle kuukaudelle siis pieni kuvakooste ja lyhyinä lauseina parhaat palat. Tai tärkeimmät. Kaikki niistä eivät ole mukavia mutta olisihan se vähän tylsää tallentaa vain hyviä juttuja. Viime vuoteen on mahtunut niin vauvauutisia kuin hautajaisiakin. Melkoisen värikästä on ollut. Niin kuvien muodossa kuin muutenkin.

Materiaalina sekalaiset paperit, koneella tehdyt kuukaudet ja aaltopahvi. Rosoisuus on tarkoituksellista. Oli se aika rosoinen vuosikin.
6 kommenttia:

 1. Oi mä palan halusta nähdä nää kaikki kuukaudet!

  ps. teitkö photoshopilla noita kuukausia?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun jaksat askarrella, ihan kateeksi käy!

  VastaaPoista
 3. Hipsu, laitan esille kyllä kunhan tuo valmistuu, on muutama materiaaliongelma tässä matkan varrella. :/ Juu, fotarilla on tehty nuo kuukausilaput. :)

  verskinen, taisin tuolla jonkin toisen postauksen kommenteissa mainitakin, että useimmiten se on sitten pois omista yöunista. :D Tsemppiä ja jaksamista sinulle sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihania maistiaisia!
  Aaltopahvista tuli mieleen Anski, oletko tutustunut blogiinsa?

  VastaaPoista
 5. tajusin tuolta riikan blogin kommenteista tulla taas kurkkaamaan, mitä olet salaskräpännyt ja ihanuuksiahan täällä on näköjään syntynyt. oikein upeita sivuja alla ja tämä minialbumi näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 6. Riikka, itseasiassa koukutuin ihan hiljattain tässä Anskin blogiin oikein kunnolla! <3

  Maikko, kiitos tosi paljon. Saa nähdä millainen tämä on sitten valmiina. Minulla on vähän hankaluuksia löytää tarpeeksi suuria saranarenkaita tähän.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!