20110106

riviin järjesty

Tämä on taas yksi niitä projekteja joita olen haudutellut ties kuinka pitkään. Ja niitä jotka on jo nähty ties kuinka monessa blogissa. Mutta hei, ei ne siellä muiden blogeissa meidän maustekaappia auta. Eli siis, järkkäävän kotiäitibloggarin stereotypiaprojekti. Mausteet pilttipurkkeihin ja dymo pyörimään.

Ai että. Osa on vielä ilman kansia sillä ne ovat vasta kuivumassa maalauksen jäljiltä. Kyllä vaan on mukava avata taas maustekaappiakin. Ylähyllyllä muutama hylkiö jotka syystä tai toisesta eivät päätyneet pilttipurkkiin. Noin kaiken kaikkiaan olen varsin tyytyväinen. Ja kokoelmaahan voi kasvattaa heti kun O alkaa maistella hedelmäsoseita. (Ja joo, me kyllä valitaan itse milloin se tapahtuu, siitä ei tarvitse vääntää kommenttiboksissa)
12 kommenttia:

 1. kiva idea :) tommosen voisi toteuttaa itellekin. lasta ei ole, mutta hedelmäsoseita tulee kyllä itekin vetästyä joskus välipalana... nyt vaan purkit keräämään talteen...

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvä idea!! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi6/1/11 13:57

  Meillä oli kotona kaikki mausteet pilttipurkeissa, se oli oikein erittäin 70-lukua sillä kaikilla naapurin mammoillakin oli pilttipurkit samassa käytössä.

  Itse sain niistä kauhun koska mä olin tietysti se jonka piti niistä pyyhkiä pölyt pari kertaa vuodessa ja se oli aikamoinen homma pienelle tytölle, kauheat rasvapölykerrokset purkkien päällä ja kannet eivät kunnolla ikinä sulkeutuneet,tekstien teipit retkottivat, niinpä kun omille annoin pilttejä niin mieleeni ei tullutkaan purkkien säästäminen itselle vaan annoin en muille:)

  Olet saanut näistä tosi kauniin näköiset tuolla tekstinauhalla ja mustalla. Tykkään. Nyt voisin jopa itsekin harkita.

  VastaaPoista
 4. Nää on niin ihania! Mulla on jemmassa iso kasa pilttipurkkeja mutta kun en saa aikaiseksi maalata noita kansia, niin projekti on vähän jäissä. Pieni ongelma mulla on siinäkin kun tonne pilttipurkin väliin ei saa semmosta "ripottelukantta" (heh, vai miksi mä sitä kutsuisin).
  Dymo on kyllä tosi jees! Sillä saa kaikkea ihanaa skräppisivuihinkin :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/1/11 14:14

  Vitsi, voisit tulla meillekin keksimään kaikkea tuollaista pientä ja näppärää. :) Meillä mausteet on niissä ankeissa pusseissa, jotka yrittää levitä ympäri keittiötä aina kun maustekaappia vähänkin raottaa. :/

  Tykkään kyllä sun blogista, kun tulee aina semmoisia ahaa-elämyksiä sisustuksen suhteen. :)

  VastaaPoista
 6. Mäenkestä! Vitsit, miten hienoja! En ymmärrä, millä ihmeen ajalla ja energialla ehdit tehdä kaikkea noin hienoa :)

  VastaaPoista
 7. dymo rules! Nyt pitää jo linkittää sun blogi mun oman blogin sivulle näkyviin! pitteehän tätä muillekin suositella:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi6/1/11 17:11

  http://www.moretolove.fi/2011/01/ympari-mennaan-yhteen-tullaan.html
  Kurkkaas noita postauksen kuvia :) Liekö siel näkyis jotain sulle tuttua materiaa :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8/1/11 22:44

  Miten saat pilttipurkeista liimapinnan pois mikä jää etiketistä lasiin kiinni?

  VastaaPoista
 10. Onpas mukava kuulla, että idea miellyttää muidenkin silmää. Sinänsä en tästä kyllä kunniaa voi kokonaan ottaa, moni on ehtinyt jo ennen minua tuunailla pilttipurkeista vähän tyylikkäämpiä maustekaapin perukoille. Ja hei, tämä on ihan superhelppo projekti toteuttaa kaikin puolin. Ainahan voi aloittaa vain muutamalla purkilla ja laajentaa sitten pikkuhiljaa. :)

  Sissi, se on ihan uskomatonta millaisia asioita sitä muistaa ja miten voimakkaita muistoja ja tunnetiloja joihinkin juttuihin liittyy. :D

  Hipsu, muakin vähän harmittaa se "ripottelukannen" puuttuminen mutta yritän selvitä ilman. Ja oi kyllä dymo on ihan mahtava laite! <3

  Katariina, tosi mukava kuulla, että tuotan ahaa-elämyksiä. :)

  Piia, useimmiten se on pois sitten omista yöunista. :D

  Leena, oi olen otettu linkityksestä. Ja kuten jo Hipsun kommenttiin sanoin, dymo todellakin rules! <3

  Ano, hahaa, kieltämättä näkyi jotain varsin tuttua. :D

  Ano, itseasiassa pähkäilin tätä itsekin tosi kauan ennenkuin välähti. Yksi sana: kynsilakanpoistoaine. ;)

  VastaaPoista
 11. Tää on kyllä ihan huippu idea! Ainoa mutta, on vain se, että useat mausteet on halvempia, kun ne ostaa lasipurkissa eikä pussissa.. Niin uskomatonta kuin se onkin!

  VastaaPoista
 12. Tyttö kylmän maan, ohos, onpa outoa. Olen lähes automaattisesti olettanut pussukoiden olevan halvempia. :O Nämä kuvissa näkyvät tosin olivat valmiiksi kaapissa.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!