20100601

volinaa ja välipalajuomaa

Elovena lanseerasi uuden kausimaun välipalajuomiinsa ja minä, odoteltuani parisen vuotta useiden mainosta ystävillesikin, tunge testiryhmään -systeemien listoilla, pääsin mukaan kampanjaan. Luulin olevani mainostajan unelma, bloggaan usein, minulla on nettisivut, olen sosiaalinen, käytän sujuvasti erilaisia verkkopalveluita ja keskustelupalstoja, puhun paljon, kokeilen mielelläni uusia juttuja, taloudessa on toinenkin henkilö sekä lemmikkejä ja nyt on sitä kuuluisaa perheenlisäystäkin tulossa. Mutta ei vaan. Muut surkuttelevat päässeensä vain kymmeneen kampanjaan mukaan tähän mennessä, minä lillun listoilla pääsemättä mihinkään. Olen hakenut mukaan melkein kaikkeen mahdolliseen mutta onni ei ole näemmä suosinut. Tai sitten olen tietämättäni jollain mustanpuhuvalla listalla.

Hämmennyin siis melkoisesti kun Elovena-kampanjan ohjeistus tupsahti postiluukusta. Lähdin samantien hakemaan kyseistä tuotetta Prismasta josta se neuvottiin ostamaan ja odotin suorastaan ylitsepursuavalla innolla maisteltavaa.

Tuotteena oli siis Elovenan välipalajuoma ja ajattelin sen sopivan erinomaisesti epämääräisiin aikatauluihini ja mukana käsilaukussa kannettavaksi hätävaraksi. Etenkin nyt mahan kasvaessa nälkä on yllättävän usein ja mukana pitäisi melkein aina olla jotain pientä siltä varalta, että neiti potkunyrkkeilijä hermostuu liian pitkäksi venähtäneeseen ruokailuväliin. Niin sanotussa huoltoajossa saa siis olla koko ajan.
Prisman valikoima ei valitettavasti tarjoillut kuin kuusi tölkkiä varsinaista testimakua, eli omena-raparperia. Näppäränä neitinä nappasin mukaan lopuiksi neljäksi tölkiksi vielä metsämarjan makuista versiota, sekin kun oli minulle uutta.Omena-raparperi pääsi heti testiin seuraavana työpäivänä niin minun kuin työkavereidenkin toimesta ja marjaisa versio vähän myöhemmin. Eräs toinen ystäväni joutui pettymään hakureissullaan enemmänkin, hän ei nimittäin löytänyt lähi-Prismastaan kyseistä makua yhtään ainutta tölkkiä.

Omaan suuhuni omena-raparperi oli hieman vaisun makuista. Odotin ehkä jotenkin enemmän ja mieleen tuli lähinnä paksu vanhanaikainen omenamehu. Raparperin makua en tästä saanut kyllä millään irti. Jäin myös kaipaamaan hieman tarkempaa tuoselostetta sillä olen allerginen banaanille ja pelkkä hedelmien prosenttimäärä ei siis riitä. Useimmat smoothiethan tehdään nimenomaan banaanipohjaan ja olen usein joutunut tästä syystä pettymään kahviloissa. Pakkaus ítsessään oli näppärä ja näppärän kokoinen. Juuri sopiva kiireiseen käsilaukkuun.

Työkavereiden tuomio oli melko samankaltainen. Muutama muisteli lapsuuden puuroja omenanpaloilla höystettynä. Kauran voimakas maku varmasti toi monelle puuron mieleen. P:kin oli maistanut työpäiväni aikana tölkillisen ja päätyi samaan lopputulokseen. Hänestä juoma maistui lähinnä lasten valmispuurolta. Testasin seuraavana työpäivänä vielä marjaversion ja ainakin omaan suuhuni se tuntui sopivan vähän paremmin. Ylipäätään idea ja pakkaus saavat minulta kyllä plussaa. Saatan ostaakin joku kerta jos on tarvetta huoltoajolle keskellä kaupunkia.

4 kommenttia:

 1. testasin eilen juuri tuota omppuraparperi-tölkkiä, ja täytyy kyllä sanoa, että en ole pitkään aikaan ollut ruuan parissa näin pettynyt! suuhun valui ällöttävän tuntuista pehmeää litkua ja se maku, eihän se ollut siellä seinälläkään! :) puolikas elovena upposi, ja loppu upposi jäteastiaan. en aio vielä luovuttaa, vaan testaan myöhemmin tuon marjaisan, se ainakin ajatuksena kuulostaa paremmalta :) oletko muuten huomannut kinderin välipalapatukoita, jotka omassa lähikaupassani köllöttelivät maitohyllyllä noiden elovenapurkkien vieressä? maitoisa patukka on hyvä korvike iltapäiväpullalle tai muuten kiireessa syötäväksi, itse ainakin tykkäsin mausta :)!

  VastaaPoista
 2. arja, tämä juoma tuntuu tosiaan jakavan mielipiteitä. Kuten kirjoitin, itse tykkäsin enemmän tuosta marjamallista. Sitä voisin ostaakin joku kerta. Kinder-patukat eivät soita yhtään kelloja, muutamia muita välipalapatukoita on joskus tullut testattua kyllä. Pitääpä pitää silmät auki seuraavalla kauppareissulla. :)

  VastaaPoista
 3. Joskus maistoin sitä aprikoosi (tms.) makua ja se ei miellyttänyt yhtään. Marjaversiota puolestaan vetelin tytön ollessa vaava aika paljonkin, kun se oli kätevä välipala vaikka imetyksen yhteydessä.

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla kokemuksia näistä. Itse en ole aiempiin makuihin törmännyt joten sitä suuremmalla syyllä odotan mielenkiinnolla mielipiteitä. Marjaisasta tykkäsin tosiaan minäkin, se oli jotenkin raikkaampi. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!