20100531

outoja kysymyksiä

Me olemme viime aikoina aikuistuneet urakalla ja päivittäneet kaikenmaailman bonuskortit ajantasalle. Nyt on lähikauppaan ykkösbonusta ja S-kauppoihin S-korttia. Hutiloineen tädin jäljiltä tosin minulta puuttui käyttöoikeus kyseisen S-kortin tiliin joten päätimme hoitaa homman pois alta eilen kun sattui olemaan Prismaan muutakin asiaa. Ne muut asiat majailevat nyt tyytyväisinä parvekkeella mutta minut onnistuttiin hämmentämään ihan tosissaan siellä asiakaspalvelutiskillä.Normaalien "miten voin auttaa" ja "olisiko henkilöllisyystodistusta" lisäksi minulta kysyttiin yhtäkkiä, että "oletteko mahdollisesti poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö?". Öö? Mitä?

En ole.

Olisi ollut hauska tietää mitä olisi tapahtunut jos olisin vastannut myöntävästi.

2 kommenttia:

  1. Nykyään kaikilta pankin uusilta asiakkailta tulee tiedustella kyseistä asiaa. EU:n myötä muuttunut uusi lainsäädäntö vaatii pankkeja kysymään tuon typerältä kuulostavan kysymyksen. (Liittyy rahanpesuun ja poliittisiin yhteyksiin ulkomailla.)

    Terveisin pankin täti. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia asian tarkemmasta valaisusta. Nyt tuo kuulostaa himpun verran loogisemmalta vaikka kyllä se kieltämättä silti tuntui vähän hassulta. Nuo mainitsemasi asiat kun ovat niin kaukana tällaisen tavallisen talliaisen elämästä. :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!