20100529

monki, weekday ja vähän vastoinkäymisiä

Kuten muukin blogikansa tuntuu tehneen, kävin tutkailemassa tilannetta vasta-avatuissa vaateliikkeissä, Monkissa ja Weekdayssa. Olin vilkaissut molempien nettisivuja jo aiemmin ja odotin ehkä jotenkin enemmän kuin mihin nämä putiikit ainakin kertakäymällä venyivät. Sisustus oli molemmissa moderni, sokkeloinen ja hankala hahmottaa. Varmasti tästä voisi saada jonkinlaisia jännyysviboja jos ja kun liikkeet ovat tutumpia ja haluaa vain kierrellä ilman sen suurempaa visiota. Tietyn vaatteen löytämiseen labyrintit olivat vähän liikaa vaikka noin muuten hauskalta näyttivätkin.

Monkin sivuilta olin bongannut erään hameen jonka arvelin sopivan täydellisesti myös mahan kanssa, liikkeessä sitä ei tarkasta kiertelystä huolimatta kertakaikkiaan näkynyt. Nettikauppaahan kyseisellä puljulla ei ole tai ainakaan allekirjoittanut urpo ei sellaista onnistunut löytämään. Unelmieni hame jäänee siis saamatta.
Putiikin puolelta bongasin kuitenkin myös söpöjä pehmohahmoja. Nämä näyttäisivät niin hauskalta pienessä pinnasängyssä, eikö vain? Musta ja harmaa ainakin. Miksei myös tuo suklaanruskea epäileväisen näköinen.

Weekdaysta puolestaan löysin muutamia minunkin vaatekaappiini kelpaavia juttuja jotka tosin ainakin tältä erää jäivät vielä odottelemaan ostajaa. Etenkin eräs paitatunikajuttu jäi kuitenkin kummittelemaan mielen perukoille mutta jostain käsittämättömästä syystä en kertakaikkiaan onnistu sitä enää löytämään kyseisen puljun nettikaupasta. Lieneekö minut jotenkin kirottu näiden molempien osalta kun ei tunnu nyt vain kertakaikkiaan toimivan lainkaan tämä yhteistyö. Minun tuurillani menen ensi viikolla hakemaan kyseistä vaatekappaletta ja se on lopussa kaupastakin. Tai ainakin sopivan kokoisena.

Eniten näistä molemmista kolahti kuitenkin yllättäen Weekdayn rujon kaunis ilmaisjakelulehti jonka viimeistelemätön tuntu, konstailematon typografia ja haalistuneet kuvat jotenkin viehättävät minua suuresti. Tätä lisää!


Jälkeenpäin Weekdayn nettiputiikista löytyi myös kuin minulle tehty kaulakoru joskin en sokkeloisesta kaupasta paikan päältä löytänyt korun korua. Pitää harkita, tässä on kyllä sitä jotain, etenkin jos tämän yhdistäisin johonkin vaaleanhaaleaan yläosaan.

Luulen, että molemmista putiikeista tulen vielä tulevaisuudessa löytämään päällepantavaa mutta ehkä annan ensihuuman hieman laskeutua ja tutustun tarjontaan uudemman kerran kesemmällä.

Kuvista osa lainattu mainittujen ja linkattujen liikkeiden sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!