20100530

blonds have more fun
Tästä ei enää hiustenhoitoputeleiden ulkonäkö parane. Sisäisen graafikkoni huokailee onnesta ja kylpyhuoneeni on kertakaikkiaan nyt löytänyt piristyksensä. Sain testattavaksi suupieliin hymynkareita nostattavaa Four Reasons -sarjaa enkä pääse puusta pitkään kun hihittelen näille purnukoiden iskulauseille. Jokainen tekstinpätkä on siis yksi syy lisää käyttää kyseisiä tuotteita. Syyt on myös numeroitu. Brändin nimessä näkyvän neljän lisäksi on siis muutama muukin. Ulkoasu on räväkän BOB Helsingin käsialaa ja siinä on todellakin mietitty outside of the bottle. Tällaista pakkaussuunnittelua minäkin haluan tehdä.

Lyhyt esittely lienee paikallaan per pullo. Pistän testaten varmaankin jo tänä iltana, päätelleen siitä miltä tämä pehko näytti äsken peilissä. Huomioin myös kommenttilootan mahdollisia toiveita testausjärjestyksen suhteen tai kysymyksiä näihin liittyen, etenkin kun tuossa on muutamia "päällekäisiä" tuotteitakin mukana. Kokemuksia ja tuloksia luvassa siis myöhemmin kun ehdin läärätä näitä vähän päähänikin ulkoisen olemuksen ihailun lisäksi. Haluaisikohan BOB Helsinki innokkaan työharjoittelijan?

Deep Cleanse Shampoo
Live and let hair! Ihanan raikas sitruksen tuoksu huumasi minut jo pelkästä purkista nuuhkuteltuna. Jokapäiväisen muotoilutuoterumban orjana odotan mielenkiinnolla syväpuhdistuksen saloja. Tulee nimittäin tarpeeseen.

Freezer
May the hair be with you! Puteli on omien sanojensa mukaan supervahvaa viimeistelysuihketta uv-suojineen ja kaikkineen. Olen itse vähän jämähtänyt ja käyttänyt vuosikausia samanlaisia muotoilutuotteita. Suihkepullosta suihkutettava freezer kuulostaa vähän hankalalta kun on tottunut suihkuttelemaan tavallista markettilakkaa joten jännityksellä odotan mitä tuleman pitää. Tuoksu on aika lakkamainen joten ehkä minä saan tällä jotain aikaan.

Moisture Shampoo/Conditioner

Cause dryness suits only cider. Kosteuttava hoitoaine ja shampoo kuulostavat nekin oikein hyvältä. Oma pehkoni on vaalennettu rajusti ja hamppuuntuu helposti lyhyestä mallista huolimatta. Hauskana yksityiskohtana näissä yhtenä syynä on piirrettyjä sadepisaroita muiden syiden ollessa tekstiä kuten muissakin pulloissa. Tuoksu oli mukavan viileä ja raikas, ehkä hieman vaisuhko näin Tigeihin tottuneeseen nenään.

Moisture Mist
Who let the hair out? Hoitosuihke kuulostaisi oudolta ellen olisi sattumalta käyttänyt aiemmin XZ:n vaniljasuklaa-suihketta samaiseen tarkoitukseen. Tuoksu on viileänhaalea kuten muissakin tämän kosteuttavan osan puteleissa ja tämä päässee käyttöön samantien. Pestessä laitetun hoitoaineen lisäksi olen mieltynyt lopuksi suihkutettavaan ja jätettävään, etenkin tuonne pidemmän puolen latvaosastoon koppuroitumista estämään.

Styling Fluid
Frankly my darling, I don't give a hair. Muotoiluneste ei ole koskaan kuulunut arsenaaliini ja minulla on vähän sellainen kutina, että tästä olisi enemmän hyötyä pidemmän pehkon kanssa. Esimerkiksi niissä kuuluisissa ghd-kiharoissa tai muissa väkerryksissä. Jäänee aika viimeiseksi testauslistalla elleivät hiukseni koe ihmeparantumistapidentymistä tässä piakkoin.
Silver Shampoo
Blonds have more fun. Tätä tuotetta odotan kaikkein eniten. Olen hopeashampoon suurkuluttaja ja testannut vasta muutamaa merkkiä. Parhaimmillaan hopeashampoo todella taittaa pois ärsyttävän keltaisuuden ja toimii vielä samalla shampoonakin, huonoimmillaan tuoksuu pistävältä eikä tunnu tekevän juuri mitään. Tuoksu tuo mieleen kesän marjat maustettuna sitruunalla. Tuoteselosteen mukaan kyseessä on oliivinen tuoksu jota en kyllä tavoittanut vaikka tuoksusta tykkäsinkin.7 kommenttia:

 1. jes, innolla odotan raporttia näistä tuotteista. itsellä on syväpuhdistava shampoo loppumassa ja ajattelin seuraavaksi hankkia sen tästä sarjasta :D samoin tuo silver shampoo kiinnostaa, kun sitäkin käytän aika-ajoittain :D näissä kun ei hinta päätä huimaa, niin toivottavasti ovat hyviä tuotteita

  VastaaPoista
 2. Ooh, vaikuttaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Joo, tuo hinta-asia jäikin mainitsematta, sopivat mainiosti vähän pienemmällekin kukkarolle. Testiin lähti jo eilen tuo syväpuhdistava ensimmäiselle kierrokselle ja varmaan seuraavaksi kunhan saan taas juurikasvun piakkoin piiloon, testaan sitä hopeashampoota. :)

  VastaaPoista
 4. Mistä näitä tulee löytämään? Ainakin ulkoasu on houkutteleva, toivottavasti ovat yhtä toimivia kuin miltä näyttävät...

  VastaaPoista
 5. Nora, kampaamoista pitäisi löytyä ja itse bongasin myös Sokoksen kampaamotuotevalikoimasta. Hintakaan ei tosiaan päätä huimaa ja käyttökokemuksia on minun osaltani ainakin tulossa ihan tässä lähipäivinä osasta tuotteita jo. :)

  VastaaPoista
 6. kävin hakemassa syväpuhdistavan shampoon tämän postauksen perusteella: purkki löytyi helposti hyllystä ja on todellakin hauska.

  VastaaPoista
 7. Aikku, mukava kuulla että postaus innoitti kokeilemaan. Minullakin on syväputsari ollut jo jonkin aikaa käytössä, ehtisiköhän sitä tänään naputella kokemuksia siitä. :) Kerro toki myös omia kokemuksiasi siitä, kiinnostavat varmasti niin minua kuin muitakin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!