20120429

(syntymäpäivä)miehen ja (syntymäpäivä)mukin takana

Miehen ja mukin takana on tietenkin, no, nainen. Tai oikeastaan kaksi, minä ja O. Ja purkillinen lasi- ja posliinimaalia sekä musta tussi. Niin ja tietenkin myös mustaa kangasväriä, kontaktimuovia, kirurginveitsi ja valkoinen hihaton paita. Sillä mukin lisäksi P sai syntymäpäivälahjaksi siis myös O:n koristeleman paidan.Jatkoimme Mummun kirjainkassin viitoittamalla tiellä eteenpäin ja kirjain ilmestyi myös mukiin ja palleroita P:n paitaan. Olennaisinta on tietenkin saada O sohimaan pensselillään sellaisiin kohtiin, että sabluunan muodostama kuvio erottuu kauniisti.

 


Lasille ja posliinille tarkoitetut maali ja tussi löytyivät askartelukaupoista ja ne voi polttaa kotiuunissa mikä oli tämän idean elinehto. Ostin myös uunissa kiinnitettävää värillistä kalvoa mutta nämä saivat jäädä enemmänkin tällaisiksi ronskeiksi kädenjäljiksi ja värimaailmaltaankin aika minimalistisiksi.Kortti noudatteli samaa minimalistista linjaa ja antoi myös pienen vinkin lahjan viimeisestä osasta typografiassaan.


Vähän lisää väriä elämään lahjoihin toi nimittäin kauan haaveiltu kello. Koska tällaisen monimutkaisen ja käsittämättömiä ominaisuuksia sisältävän kellon osto ilman kellon pääkäyttäjää oli allekirjoittaneelle ylivoimaista, askartelin pahvisen version siksi aikaa, että ehdimme käydä hankkimassa yhdessä oikean. 


10 kommenttia:

 1. Oho, kuvista olin päätellyt, että miehesi on n.36 eikä 26:)

  Hauska muunnos ideasta tuo muki, sellaista en olekaan ennen nähnyt!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienosti taiteillut lahjat! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno toi muki! Ja toki paitakin :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava lahjaidea! :) Tosi kivan näköinen paita ja muki.

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä loistava idea. Harvoista lasten tsi-lahjoista tulee oikeesti hienoja. Vaikka muuten hellyttäviä ja rakkaita olisivatkin :)

  VastaaPoista
 6. ooh, kuinka hienot!! :O

  VastaaPoista
 7. Oi, ihanan näköistä jälkeä! Pitääpä itsekin paskarrella tuollaisia. :P

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman hieno muki!

  VastaaPoista
 9. Vaude! Ompa hyvä idea ja upeat lopputulokset! Tuota täytyy joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Linkitin blogiisi tähän julkaisuun, oma juttu koskee isänpäivälahjaideoita ja tämä postauksesi oli siihen kerrassaan täydellinen! Muki & kuvat ovat upeita.
  Mukavaa lokakuunloppua :)
  T: Piia

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!