20120410

saml-selv isbjørn

Kalahti vähän pilkka omaan nilkkaan kun luin joskus aiemmin Oi mutsin postausta pahvisen peuran kolmetuntisesta kokoamisesta ja myönnän miettineeni, ettei se voi olla niin vaikeaa. Syön sanani ja juon vaikka aprillipäivältä jääneet kuravedetkin päälle, meinasi nimittäin peuran hyvä kaveri Herra Saml-Selv Isbjørn selättää meikäläisen askarteluhimot kertaheitolla.Juu, valmis jääkarhu on kyllä ihan hauskan näköinen ja kiinnosti O:takin noin kaksi sekuntia kunnes O nosti sen keittiön pöydälle ja sinne se jäi. Vaanikoon siellä popcorn-purnukkaa ja näyttäköön hyvältä kuvissa. Kokoamiseen tarvittiin nimittäin lopulta myös P joka ensimmäisenä meistä tajusi, että olin koonnut karhun puoliksi väärin ja sen takia ne vihonviimeiset palat eivät kertakaikkiaan mahtuneet mitenkään päin paikalleen.Jestas, että voikin olla muuten ärsyttävää. Ensin napsuttelet kaikki osat innoissasi irti pienten kätösten avustuksella ja sitten alat lukea ohjeita joissa lukee lähinnä, että etsi kaikki toisiinsa sopivat palat ensin yhteen. Ja se palojen napsuttelu olikin se ainoa osa joka koko karhun kokoamisessa kiinnosti tuota alle metrin mittaista. Ohjeen kuvassa palat on numeroitu mutta sinulla on enää kasa sekaisin menneitä irti napsuteltuja osia joissa ei ole numeroista tietoakaan ja joista osa on jo sohvan alla. Siellä ohjeessa niitä numeroita on puolestaan ykkösestä tuhatlukuihin vaikka paloja on ehkä yhteensä kolmisenkymmentä.


Kiitos P:n, karhu on tosiaan vihdoin kasassa ja minä taidan jättää suosiolla tällaiset puuhat muiden aivosoluille. Ja siirsin sitä vielä vaivihkaa vähän keskemmälle pöytää ettei se vaan putoa ja mene rikki jolloin se pitäisi koota uudestaan.


9 kommenttia:

 1. Oi-joi, onpa mielenkiintoinen projekti! Karhu näyttää aika coolilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, karhu oli koko prosessin ajan tosi cool. Toisin kuin kokoajat. :D

   Poista
 2. mistä tuo on hankittu, oliko muita elukoita? jos sitä itsekin yrittäisi haastetta, on meinaan kivannäköinen kuitenkin sit lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karhu on Tigerista ja ainakin Oi mutsilla oli siis peura samaa sarjaa. Kun itse kävin tuolla Kampin liikkeessä, ei ollut muita jäljellä mutta uskon, että näitä on siis enemmänkin näitä elukoita ja varmaan tulee lisää. :)

   Tigerista meinasin postata piakkoin, sieltä tarttui muutakin mukavaa mukaan. :)

   Poista
 3. Ihanaa, muillakin meinannut mennä hermot.
  Meillä meni myös tovi, ennenkuin huomattiin, että peurassa on perustavanlaatuisia virheitä ja palat eivät asetu...
  / Kaisa

  VastaaPoista
 4. Siis todellakin hankalaa, mutta sitten kun tajuaa muutaman jipon niin rakentaa nopeasti. Mä tein tietty sen saman, että napsutin ne osat pois ja sit kirosin, et miksi miksi miksi :D Yllä olevalle Kaisalle, että kyllä ne palaset ovat ihan oikein, nyt vaan kokoamaan oikeassa järjestyksessä.

  VastaaPoista
 5. Oi että, mä voin niin samaistua tuohon..itse olin aiemmin haka Ikean huonekalujen kokoamisessa, luin ohjeet tarkkaan jne. En tiedä, olenko nykyään vain kärsimätön ( ja ohitan sen ohjeiden tarkkaan lukemisen), mutta kaikenlaiset kokoamiset tuntuvat vähän kuin suossa tarpoisi :D Tosin, eipä kyllä viime vuosina ole nyt niin hirveästi tullut mitään koottua, mutta se vähäkin on raivostuttanut. Harjoituksen puutetta kai sitten :D

  Ja vitsit, kun bongasin tänään Glorian designnumerosta makeita, koottavia eläimiä, nyt en vaan enää muista, minkä brändin ne olivat!

  VastaaPoista
 6. Aika vinkeä jääkarhu, mutta taitais jäädä meikäläisen hermoilla kokoamatta=)

  VastaaPoista
 7. Aika magee, mutta tällä kärsivällisyydellä mission impossible.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!