20120424

match made in hiekkalaatikko

Kannattaa muuten ostaa värikäs ulkoilutakki lapselle niin se matchaa takuuvarmasti joka ainoan pihan hiekkalelun kanssa yhteen valokuvatessa.


8 kommenttia:

 1. Kuinka kätevä tyylivinkki! :D

  VastaaPoista
 2. Uuu, mulla pelottais että tuosta takista muuttuu ruskea hiekkaleikeissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Siihenhän tuo tietenkin johtaa mutta ei se mitään. Meillä on toimiva pesukone onneksi. :D

   Poista
 3. Voi että, kyllä tuo sinun lapsi on yksi kauneimmista lapsista mitä mie olen nähny. :3

  VastaaPoista
 4. Juuri näin :D

  Annatkos vielä pari vinkkiä mitä 8 kuukautisen kans kannattais tehdä viikonloppuna Helsingissä? Ollaan tulossa lapsimessuille, mutta siellä ei varmaankaan pää kestä olla kuin puoli päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, onpas itseasiassa aika vaikea kysymys. Itse aina ajattelen niin, että teen sellaista mikä muutenkin kiinnostaa ja lapsi on mukana siinä. Jos siis olet esimerkiksi museotyyppiä niin Ateneum tarjoaa lapsiystävälliseksi rakennettua Carl Larsson -näyttelyä ja Kiasma vähän vähemmänkin museotyypille kaikenlaista katsottavaa ja koettavaa.

   Lisäksi tietenkin shoppailua, Kampinkeskuksen kolmannessa kerroksessa on kerätty yhteen vino pino lastentarvike- ja -vaateliikkeitä ja samaisen kompleksin alakerran Ichibanista saa loistavaa sushia jos sellainen maistuu. Ja shoppailuunhan sopii myös mainiosti pari postausta aiemmin hehkuttamani yllättäjä, Seppälä, joka juuri lanseerasi vauvanvaatemallistonsa täynnä hauskoja kuoseja ja kirkkaita värejä. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!