20120428

haastavaa

Kuten mainitsin aiemmin, minulla on blogihaastevamma. En vain saa aikaiseksi vastata ja sitten sen lisäksi, että nolottaa, en kehtaa vastata uudempiinkaan haasteisiin kun ne edellisetkin lojuvat vasta mietintämyssyssä. Koska kaiken saa kuitenkin tehtyä niin, että oikeasti aloittaa vain jostain päästä niin vastataan nyt kahteen kerralla. Uusimpaan ja vanhempaan.

Työkirjojen kannet koristuvat aina pikkuhiljaa. Niitä ei suunnitella vaan niihin tarttuu matkan varrelta mukaan jotain. Kortit ovat Brysselistä, vaaleanpunainen kankainen Monday-lappunen jostain ostetusta vaatteesta ja kansi on tussattu maalitussilla mustaksi.

Tai oikeastaan kolmeen sillä vanhoista työkirjoistani on toivottu useaan otteeseen kuvia ja vaikka tämä ei varsinainen blogihaaste olekaan, toteutetaan se nyt tässä samassa syssyssä sitten. Se toinen haaste on nimittäin Arkitehdin minulle antama raapusteluhaaste, jonka tarkoituksena on esitellä esimerkiksi puhelun aikana tehtäviä sekalaisia piirroksia tai muita vastaavia muistiinpanoja, luonnoksia. Minulla ne ovat kaikki työkirjoissa ja siellä seassa on sitten kaikki muukin, lehtileikkeitä, materiaalikokeiluja, palasia sabluunoista tai kuvia valmiista töistä.

Suunnittelimme kielikurssin päättötyönä ihanan norjalaisen ystäväni kanssa hollanninkielisen mainoskampanjan kasipallo-oluelle jota myydään siis tietenkin 8-packissa. 

Tämän haastavan (hehheh!) postauksen kuvituksena toimikoon ihka ensimmäisen ja siksi myös rakkaimman työkirjani valikoidut sivut. Ja koska ne on raapusteltu kasaan Hollannissa, toimivat ne myös mainioina muistojen herättäjinä, meikäläinen kun lentää Amsterdamiin ensi viikon tiistaina. Sanottakoon nyt kuitenkin, että nämä ovat vuodelta 2007 ja melkoisen eri tyyppistä materiaalia kuin mitä nykyinen työkirjani sisältää. Saa nähdä julkaisenko sen sisäsivuilta joskus jotain, nyt siellä on aikalailla liikaa sellaista vielä joka vasta odottaa julkistamista muutenkin.

Fobia-kalenterin suunnittelua. Lisää kalenterista täällä.
Tatuointisuunnittelua ja aiempien nettisivujeni samaiseen tatuointiin perustuvan leiskan sekä rakenteen suunnittelua.

Se uudempi haaste tuli LittleB:ltä (kiitos!) ja se on vähän perinteisempää mallia, saa, kiitä, anna eteenpäin ja kerro itsestäsi. Haastevammasta kirjoittaessani listasinkin jo muutamia faktoja mutta tässä tulee nyt nippu niitä lisää.

Heartless-vaatemallisto sai alkunsa Hollannissa ja tässä aivan ensimmäisiä protoja ja materiaalikokeiluja.
The Rules

1. Nominate 15 fellow bloggers.
2. Inform the bloggers of their nominations.
3. Share 7 random facts about yourself.
4. Thank the blogger who nominated you.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.
Järjettömän mahtava katutaide-workshop johon tein ratikkapysäkkikyltteihin liimattavia tarroja ja kysymyksiä kuten, milloin sanoit viimeksi, että minä rakastan sinua tai milloin olet viimeksi nähnyt ufon.


Fakta #1
Olen syntynyt Englannissa.


Fakta #2
En voi sietää suolakurkkuja.


Fakta #3
Varpaankynteni ovat poikkeuksetta aina lakatut.


Fakta #4
Inhoan puhelimessa puhumista.


Fakta #5
Olen allerginen suurimmalle osalle hedelmistä.


Fakta #6
Valokuvaan ikivanhalla Canonin rohjolla ja haaveilen palavasti hieman uudemmasta mallista.


Fakta #7
Olen puhaltanut tulta vuorella. 


Olipas yllättävän haastavaa. Viiteentoista en kyllä laiskuuttani nyt veny mutta eteenpäin laitan My 2nd hand lifelle koska olen aivan koukussa siihen, Kahden Suoralle (koska Laurallakin on haastevamma!), Omuus-blogiin (Omuudelle? Ei tämä taivu hei!) koska haluaisin kuulla lisää tekijöistä mahtavan blogin/magazinen takana sekä Suden hetkelle joka ilahduttaa minua ainutlaatuisesti joka kerta postatessaan.

Kuten sanoin, kannet elävät omaa elämäänsä. Tässä on palanen laukusta joka tuli tiensä päähän kun muutin takaisin Suomeen. Siihen oli hyvä lopettaa. Pala on leikattu ja liimattu viimeisenä iltana Rotterdamissa.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo kirjat!! Oot hurjan taitava. Kumpa itekin osais toteuttaa noin hyvin kaiken mitä pään sisällä pyörii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos. :) Itse ajattelen niin, että se kaikki tulee nimenomaan tekemällä, kokeilemalla ja harjoittelemalla. Ja tietenkin olen valinnut tähän itselleni tärkeät sivut, osa sivuista on paljon tylsempiä, numeroita, laskelmia, pikaisia listoja. :D

   Poista
 2. Tulit heti tästä mieleen ;)

  http://9gag.com/gag/4011350

  VastaaPoista
 3. Ihania upeita ja inspiroivia luonnoskirjoja! Voi tämä ihan kuin käskee taas rustaamaan omaa luonnoskirjaa :). Ja kiitos haasteesta, tartutaampa tähän. Ja taipuu taipuu ;D . Omuuden Annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi muuten tosi kiva nähdä sinunkin luonnoskirjojasi joskus! Ole hyvä, jään jännityksellä odottamaan _omuuden_ panosta aiheeseen. :D

   Poista
 4. Kiitos haasteesta - lupaan toteuttaa joskin viiveellä :):) Saan vaan aniharvoin aikaiseksi tällaiseen haasteeseen ajoissa tarttumisen eli osittaista haastevammaa täälläkin! Toivottavasti teillä oli kiva reissu Amsterdamissa :)

  VastaaPoista
 5. No just! Haastevammanen ei ole edes noteerannut tätä. Kiitos ihana! Vammani taitaa kuitenkin estää tämän eteenpäin pistämisen... mulla on niin monta juttua jo, joihin en ole vastannut. Argh.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!