20130910

viimeinen linnake

Kuten tiedätte, vuosi on ollut pitkä ja osin myös raskas. Moni asia kaikki on muuttunut melkein yhdellä rysäyksellä ja välillä on tehnyt tiukkaa pysyä edes itse kärryillä siitä mitä elämässäni tapahtuu. Ainoa muuttumaton asia kaikkien muiden keskellä on ollut tämä blogi. Se on pysynyt myötä- ja vastoinkäymisissä eikä vähiten teidän ansiostanne. Kyllä, puhun juuri sinusta siellä ruudun toisella puolella.

Nyt on tullut aika sanoa kiitos. Kiitos kaikista teistä ihanista lukijoista, jotka saitte minut jakamaan elämääni täällä. Kiitos ihanista kommenteista, asiallisesta ja antoisasta keskustelusta vaikka olenkin hävettävän hidas vastamaan teille. Hauskoista tapaamisista livenä, linkkivinkeistä, shoppailuideoista, mielipiteistä ja myötäelämisestä ja kaikesta. Kiitos.

Sillä nyt on aika pistää palasiksi tämä viimeinen vanhasta minusta muistuttava linnake. Visuaalisesti vaativa 1.0 päättyy tänään ja se päättyy tähän postaukseen. Blogi jää ainakin joksikin aikaa auki luettavaksi ja elämäni arkistoksi. Syy muutokseen kun eivät ole liian henkilökohtaiset tekstit vaan se, etten koe enää mahtuvani näihin raameihin vaan janoan jotain uutta.

///


Janoatko sinä myös?
Tervetuloa!
14 kommenttia:

 1. Eikä!!!

  Älä nyt kokonaan häviä!

  VastaaPoista
 2. Kerkesin jo säikähtää!

  VastaaPoista
 3. Hui, mää jo säikähin että lopetat bloggaamisen!! :D

  VastaaPoista
 4. Sydän pomppas ylimääräisen lyönnin!

  VastaaPoista
 5. Hui, täällä myös säikähdettiin.
  Jes, huippua sinä!
  -Jonna

  VastaaPoista
 6. Mä olin ihan tyytyväinen tähänkin, mutta anna palaa vaan!

  VastaaPoista
 7. Härregyyd ei tolleen saa säikytellä! :D

  VastaaPoista
 8. Ai kamala mikä säikytys :D Onneksi et sentään lopeta...

  VastaaPoista
 9. Herranjumala mä säikähdin että nyt se lopettaa bloggaamisen! Tää on oikeesti mun lemppariblogi! Jee onneksi tämä ei päättynyt tähän. :D

  VastaaPoista
 10. Hui! Piti lukea useaan kertaan ennen kuin ymmärsin. Huh, huh.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!