20130820

syystuoksuja

Ulkona tuoksuu sade ja tuuli, märät lehdet ja alkava syksy. Itse aion tuoksua samalta kuin kesälläkin, ainakin melkein. En ole mikään vuodenaikatuoksuja enkä osta erikseen kesähajuvetta ja talvituoksua. Tuoksun useimmiten samalta läpi vuoden sillä kuten musiikissa, juomissa, vaatteissa ja kengissäkin, olen jämähtäjä. Kun suosikki löytyy, se jää käyttöön lämpömittarin lukemasta viis. Nykyinen jämähdys on Dieselin Loverdose, jota on menossa jo laskujeni mukaan kolmas kulmikas pullo.

Kulmikas on uusin haastajakin ja tuoksussakin paljon samaa lämpöä, makeutta ja pirskahdus jotain muuta. Tein Tukholman kentällä elämäni ensimmäisen taxfree-tuoksuostoksen ja kotiutin Make Up Storen All Through Genuine -pullon haisteltuani ensin koko repertuaarin läpi. (Kyllä, minulla oli vähän ylimääräistä aikaa siellä Arlandassa.) 


MUSin hajuvesi on aavistuksen sitruksisempi ja jollain lailla vaaleampi, keveydeltään nämä painivat kuitenkin samassa sarjassa ja molempien päätuoksuna tuntuu pehmoinen, vaniljainen pohja. Itseasiassa muoto sopiikin metaforaksi tähän, molemmat ovat kulmikkaita mutta eri tavalla.

P, joka haki minua kentältä oli kuitenkin sitä mieltä, että tuoksun täsmälleen samalta kuin aina ennenkin. Jämähtäjä mikä jämähtäjä. Nythän tuosta Dieselistä on tullut uusi versiokin, se sopisi kavalkadiin ainakin muotonsa puolesta, pitää ehkä käydä tuoksuttelemassa tuoksuisinko senkin kanssa täsmälleen samalta kuin nytkin.
Millainen syystuoksuja sinä olet?

Viimeinen kuva lainattu täältä.

5 kommenttia:

 1. Mulla oli kanssa Loverdose ennen, mutta nyt koitan käyttää vanhan Calvin Kleinin One Shockin loppuun. Ja tietysti siksi, että saisin luvan ostaa uuden Loverdosen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mulla on myös ollut tuo Shock! Ihan samaa sarjaa siis. :D

   Poista
 2. Oi miten tyylikkäitä puteleita!!

  VastaaPoista
 3. Itse haisen aina eriltä, kerään ja hamstraan tuoksuja. :D kestosuosikkina Pure DKNY, suosittelen tuoksuttamaan jos loverdose miellyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Jämähtäjä täälläkin, vaikka erilaisia pulloja löytyykin hyllystä. Tällä hetkellä DKNY'n Be Delicious -sarjan vaaleanpunakorkkinen "macaron" on ollut ahkerassa käytössä pitkään. Tykkään noista DKNY'n kausituoksuista! Loverdose myös kiinnostaa, nimenomaan toi violetti EdP. Eau de Toilette ei jostain syystä satu nenääni samalla tavalla. Täytynee myös testata tuo uusi musta.

  Kaikkein hienostunein tuoksuni ikinä on silti Givenchyn Hot Couture, metsästän sitä aina netistä tai ulkomailta. Sopivan kookoksinen ja hattaramainen, mutta ei päällekäyvän makea. Se on kyllä enemmänkin juhlatuoksukäytössä mulla.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!