20130820

lämpiön täydeltä

Vaikka tämän päivän kuvauskeikan jouduinkin perumaan, oli eilisessä onneksi roppakaupalla kuvattavaa ja muutakin ihanaa. Varsinaisen aiheen (siis uusien opiskelijoiden orientaation) lisäksi minua ihastuttivat kesän aikana puurrettujen työtuntien (siis niiden joita tehtiin silloin kun muut olivat lomalla!) hedelmät, joita oli lämpiön täydeltä. Tuntui mahtavalta nähdä kuukausien uurastus oikeiden ihmisten käsissä, auditorion seinällä, selattavana ja olalla roikkumassa.Kukaan ARTS-kassia kantaneista ei varmasti tullut edes ajatelleeksi, että se kameran takana häärinyt tyyppi on suunnitellut sen kassinkin. Eikä tarvitsekaan, oppaista puhumattakaan. Minua sen sijaan hymyilytti kyllä.
Hymystä huolimatta olo oli sen verran puuroinen, että urakoin kyllä näppärän setin kuvia kasaan mutta pidin kyllä melkein yhtä monta kahvitaukoakin. Tässä tapauksessa se oli onneksi ihan sallittua ohjelmankin ollessa melko vapaamuotoinen.
Toivottavasti näitä opinto- ja muita oppaita tullaan selaamaan vielä monta kertaa ja kassitkin pääsevät kunnolla käyttöön! Toivottavasti törmäämme vielä vaikkapa kaupungilla!

2 kommenttia:

 1. En osaa edes kuvitella miten hienolta tuntuu että ihmiset pukee päällensä, vaikkakin vaan kassin merkeissä, jotakin itse suunnittelemaa.
  Mulle nousee usein karvat pystyyn kun mietin kaikkia noita sun töitä ja missä kaikkialla niitä näkee, itse kun ei pystyisi yhteenkään noista.

  Mahtaa O isompana sanoa ylpeästi että Mun Äiti on suunnitellut tuon ja tuon :)

  VastaaPoista
 2. Vau, näyttää hienolta!
  + sulle on haaste mun blogissa :

  http://www.lily.fi/blogit/tyyliholisti/paivan-asu-haaste

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!