20130811

flow 2013

En edes oikein tiedä mistä päästä aloittaisin. Tähän viikonloppuun on mahtunut niin monta ikimuistoista hetkeä ja tunnetilaa mutta myös tietynlaista pidemmän ajan kaahottamisen kisaväsymystä on ollut ilmassa. Omalta osaltanihan Flow typistyi siis kahteen päivään, jotka O vietti Mummulassa ja sunnuntai Kraftwerkeineen jäi muille. Vaikka rakastankin festaritunnelmaa ja ihmisten seassa puikkelehtimista, on pakko myöntää, että kiehtovimmillaan Suvilahti oli kuitenkin öisin. Jo hiljenneenä, vain vartijoita ja muuta satunnaista henkilökuntaa vaille tyhjänä mutta edelleen valaistuna.
Tunnelma alueella aamuyöllä on taianomainen ja epätodellinen, mielessä vielä illan ihmismassat, ilmassa huitovat kädet, se fyysinen tunne, joka suuren yleisön seassa seisomisesta tulee. Voi melkein edelleen kuulla ihmisten puheensorinan, suosikkiartistille kiljuvan tytön, haistaa New York Ninjan burgerit ja Sis. Delin kahvin.
Olkoon tässä nyt esimakua yleistunnelmasta, palaan myöhemmissä postauksissa hieman tarkemmin paitsi siihen mitä minä oikeastaan olin oikeasti siellä tekemässä ja myös esimerkiksi siihen, ketä artistia pääsin kuvaamaan photopitistä ja mitä tänä aamuna tapahtui Suvilahden jäätyä taakse.

Minun täytyy ensin itsekin saada ajatukseni taas järjestykseen sekä nukkua hieman enemmän. Kotiinpaluu aamukahdeksalta vaatii veronsa ja vaikka mieli onkin vielä Flow-tunnelmissa, arki on kuitenkin jo alkanut. Äsken kävimme crocsijalkaisen minimittaisen kanssa ruokakaupassa, pyykit ovat pyörimässä ja kohta valmistaudumme iltatoimiin ja alkavaan viikkoon. Joka sekin näyttää kyllä varsin vauhdikkaalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!