20130804

eikö sillä oikeesti oo muita hameita -hame

Kesän asukuvia katsellessa ei ole millään tavalla epäselvää mikä on tämän kesän käytetyin (ja pestyin, kissankarvaisin, kulahtanein ja eniten elämää nähnyt) vaate. Käytännössä olisi voinut poimia minkä postauksen tahansa, siitä asti kun tuli tarpeeksi lämmintä ja siellähän se pönöttää. Tai tavata minut sattumalta minä tahansa päivänä töissä, kaupungilla tai yöelämässä ja se olisi ollut poikkeuksetta päällä.

Hame ei ole pelkästään minun suosikkini vaan se on saanut myös terveisiä sekä fanin. Koska kiinnostus (omani ainakin) on yllättävän suurta siihen nähden, että kyseessä on viime talven alerekkilöytö Gina Tricotista, päätin omistaa kyseisessä kangaspalalle ihan oman (fani)postauksen. Hame löytyi tosiaan sattumalta, maksoi muutaman euron, eikä paukkupakkasten aikaan tullut mieleenkään, että siitä kehkeytyisi näin perustavanlaatuinen osa kesägarderobia. Käyttöönkin se tuli kesän alussa vain siksi, että jotain muuta oli pyykissä sinä aamuna ja päätin kokeilla miltä se näyttää. Ja kuten tiedätte, käyttöön se jäi.

Kyseessähän on itseasiassa jonkinlainen Gina Tricotin hameen strereotyyppi. Trikootuubi muutamalla saumalla siellä sun täällä, saa kaikissa väreissä ja kuoseissa hieman vuodenajan ja uutuusprinttien mukaan vaihdellen. Itseasiassa minulla on tästä kaksoiskappale töissä odottamassa värjäyskokeiluja, sekin alerekiltä kotoisin. Väittäisin, että näitä saa kyseisestä puljusta melkein yhtä suurella todennäköisyydellä kuin tämän näkee minun päälläni, eli aina.Aion tosin näin postauksen loppuhuipennukseksi kumota tuon Arial Boldilla kirjoitetun otsikon, yllättää teidät kaikki ja kertoa, että vaikkei siltä näytä, minulla on muitakin hameita. Ainakin nyt kun shoppailin eilen, heräteostos tämäkin. Aika näyttää onko tästä haastajaksi.Ja suoraan sanoen ensimmäistä kuvasarjaa katsoessa saattaa hiipiä myös mieleen, että kenkävarastoni näyttää sekin huolestuttavan suppealta. Pitäisiköhän sitä lähteä käymään uudestaan kaupungilla...?

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/8/13 11:44

  Hmm, itselläni on jossain H&M:n hyvin samannäköinen hamonen jota käytin muutaman kesän ahkerasti -kunnes joku huomautti selluliitista ;( Taidanpa kaivella sen esiin varaston kätköistä, koska vielä on kesää jäljellä (ja selluliittia)

  VastaaPoista
 2. Hei mullekin tollainen jokapäivänhame! Ja nimenomaan yksivärisenä. Kaikki hameeni kun ovat kirjavia, joten kaikki paitani ovat aina yksivärisiä (ketä yritän huijata, mustia ne aina ovat). Eli ne värikkäät ja kirjavat yläosat eivät koskaan pääse käyttöön. En koskaan käy Gina Tricotissa, mutta ehkä nyt olisi aika aloittaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/8/13 13:35

  Ääni uusille kengille! Noi joka kuvassa näkyvät lienee sairaan hyvät jalassa, mutta on ne aika sairaan karseen näköset klopot! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/8/13 01:45

  Joo sori, mutta mä annan kans äänen uusille kengille =) Et oo sandaaleita kaivannu helteillä? ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!