20130716

yllätysostoksia ja väriä elämään

Pidän suuresti shoppailusta mutta viime aikoina elämä on täyttynyt toisenlaisista asioista eikä aikaa kaupoissa kiertelyyn ole liiemmälti liiennyt. Eilen tein kuitenkin yllättäen pari aivan nappiostosta täysin suunnittelematta.

Olen merkkijämähtäjä, vaikka teenkin ostoksia myös satunnaisotannalla, ovat tietyt brändit pitäneet pintansa jo pitkään. Niissä vetoaa usein tietty, omaan vaatekaappiin sopiva tyyli sekä omaan, ei niin missimittaiseen kroppaan sopivat leikkaukset ja jujut. Teen usein täsmäiskuja esimerkiksi alennusmyynneissä juuri näiden tiettyjen merkkien rekkeihin.

Suurimpana suosikkinani (ja valitettavasti myös eniten kukkaroani rokottavana) on tietysti Diesel, jolta olen kotiuttanut vuosien varrella yhtä sun toista. Kakkossijan jakavat melko tasan Object Collectors Item sekä Bench. Molemmista löytyy ideaa ja ihanuuksia ja etenkin Benchin vaatteet tuntuvat olevan joka kerta kuin mittojeni mukaan tehtyjä.

Bench ei pettänyt tälläkään kertaa. Bongasimme J:n kanssa salaattejamme nauttiessamme Kampinkeskuksen ylimmästä kerroksesta molemmille tuntemattoman putiikin ja päätimme poiketa nopeasti sisään ennen puistoilua. Studio25 oli täynnä kutkuttavia kuteita ja palvelu oli myös aivan erityisen hyvää. Asiantunteva myyjä tarjosi sekä kahvit, että kaivoi rekeistä toinen toistaan sopivampia vaatteita sovitettavaksi. Lähdimme molemmat paperikassin kera kyseisestä kaupasta.

Minun kassiini tarttui tällä kertaa sekä oranssimusta toppi painijaselällä (must!) sekä hempeän liukuvärjätty kepeä kesämekko. J nauroikin, että vihdoin saatiin vähän väriä sunkin elämään.


///

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!