20130724

tuulitukat eläintarhassa

Kuten riikinkukkokuvista saattoi päätellä, pyörähdimme lauantaina Korkeasaaressa. O on hieman liian pieni vielä Lintsille, joten kesäkokemukseksi eläintarha oli mielestäni sopivampi. Hauskaa oli hiuksissa tuivertavasta huikeasta tuulesta huolimatta. Tai ehkä juuri siksi.


Haasteita asetti pääosin isohko porukka, jossa kaikki piti koordinoida neljän aikuisen ja kolmen lapsen kanssa. Aina joku halusi tehdä jotain muuta. Milloin on pissahätä jollain ja nälkä toisella, joku haluaa juuri sitä eri jäätelöä, jota ei saa tästä kioskista ja kun toinen haluaa nähdä apinoita, kinuaa toinen, että katsotaan äiti sammakoita.Kuvaaminenkin jäi huomattavasti vähemmälle kuin viime vuonna. O kun on jo sen verran isompi, että haluaa kävellä itte ja olla sylissä juuri silloin kun leopardi olisi siinä pleksin takana linssin hollilla. Muutama otoksen sain kuitenkin otettua ja tärkeintähän tässä oli kuitenkin lopulta se, että lapset viihtyvät.Seeprat jäivät välistä ja kovasti toivotuista sammakoistakin näkyi vain vilaus. Alakäytävän ötökkäseinä kiinnosti O:ta kovasti, äitiä sen verran vähemmän, että sitä en edes yrittänyt kuvata. Uivan karhun sain sentään ikuistettua ja varsin lähelle tunkevat linnut olivat tietysti jännittäviä.


Kokonaisuuden kruunasi nalletikkari ja kotimatkalla autossa nukutut päikkärit. Suoraan sanoen minä taisin olla väsyneempi lopulta kuin tuo pienempi osapuoli, olisi varmaan itsekin pitänyt torkkua matkalla. Ensi vuonna sitten taas uudestaan.Päivän asut koostuivat mahdollisimman leppoisista osista, tuulesta johtuen O:lla oli huppari* ja tennarit löytyivät molemmilta. Oman asuni kruunasin vielä varavaatteet ja vesipullon sisältävällä kassilla*. Lippiksen O tosin heivasi kolmannen raivarin kohdalla lopullisesti. Taisi vähän väsy painaa jo siinä vaiheessa.
Kuuluuko Korkeasaari sinun kesärepertuaariisi myös?


*O:n huppari ja kassi saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Korkeasaari on huippu! Mutt kannattaa käydä Lintsilläkin, ne tälle kaudelle lanseeratut ilmaiset laitteet on kyllä varmasti O:n mieleen.

  VastaaPoista
 2. Enpä ole ikinä käynyt Korkeasaaressa. :O

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi nää noiden silkkihaivenet on niin söpöjä, siis O:n ja Ykkösen lähes identtiset liehutukat :D Ja hei Lintsiä voin lämpimästi suositella jo O:llekin, huippukivaa!

  VastaaPoista
 4. Joo, Lintsin 11 ilmaislaitteesta saa pienelle lapselle hyvän setin:) Ja Hepparata oli tasan 3-vuotiaan mielestä niin kerrassaan ihastuttava, että siitä ilosta mielellään maksoikin.

  VastaaPoista
 5. Olen aina kammoksunut eläintarhoja ja sanoinkin poikaa odottaessani että se ei sitten ikinä pääse eläintarhaan ellei joku sitä sinne vie.
  No, lopulta se olin minä joka sen sinne vei ja jos toisen kerran haluaa niin se on takuuvarmasti joku muu joka sen sinne vie, sain sieltä niin pahan olon ja mielen ettei mitään rajaa, se ei vaan ole mun paikkani :(
  Enskesänä ajattelin että käydään lintsillä ja sea lifessä.
  Usein olen pohtinut että miksi eläintarha saa sen pahoinvoinnin ja surkuttelun aikaan mutta akvaariot ei, mikä niissä menee ristiin?

  VastaaPoista
 6. Oi nalletikkari! Olen varmaan joskus himpun verran O:ta vanhempana saanut ihan samanlaisen, varmaan myös Korkeasaaressa käydessä. Oi mikä nostalgiapurskahdus! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!