20130716

babiatorseja ja pikkumyylimsaa

Pehmeänä laskuna arkeen pidimme eilen jälleen ollaan pois töistä ja tehdään jotain kivaa -päivän O:n kanssa. Saimme seuraamme myös mahtavan J:n ja uskokaa pois, sitä ehtii yllättävän paljon vaikka pääseekin liikkeelle vasta puolilta päivin. Vetoan osittain desibeleiltään korviahuumaavaan tennaririitaan, jossa O oli eri mieltä itsensä kanssa siitä mitkä kengät laitetaan.

Loppupäivä koostui päämäärättömästä hengailusta, väliin jääneistä päikkäreistä, Kampinkeskuksen salaateista ja ainoan alle metrin mittaisen vaatimuksesta myös pitkästä leikkipuistoilusta. Ehdimme myös ex tempore -shoppailla ja vaikka heräteostosbudjettini ei aivan venynytkään siihen ihanimpaan mekkoon, tarttui mukaan muutama muu hieman kukkaroystävällisempi juttu.

Kampinkeskuksessa näkyi myös jotain tuttua ja pitihän sitä nyt poseerata sen kanssa samassa kuvassakin. Tarkemmin katsoen vierestä löytyi vielä jotain muutakin minun työhuoneeltani maailmalle lähtenyttä.Aion myös vakaasti olla samaa mieltä tuon sloganin kanssa. Tulevaisuutesi on häikäisevä. Babiatorsien* käytön olen ulkoistanut O:lle.

Koska minulla ja J:llä oli maha täynnä salaattia ja O:lla Mummun makaroonilaatikkoa, olivat puistoilueväät pääosin nestepitoisia. Näillä jaksoi kuulkaa yllättävän hyvin. Mainittakoon, että muumi- ja muutkin limut ovat meillä aika harvinaislaatuinen eväs joten voitte kuvitella sen riemun kun O sai pikkumyypullonsa.


O myös aikaisti jokailtaisen raivarinsa jo puistosta lähtemiseen ja kotiin päästiin yllättävän hyvässä järjestyksessä. Huudettuaan kuin syötävä, O nukahti joten kärräsin rattaat merenrantaan melkein kotiovella ja nautin torkkujen verran rauhaisasta istuskelusta. Kotiin päästyä iltamakaroonilaatikkoakin maistui iso lautasellinen vauhdikkaan päivän jälkeen eikä untakaan tarvinnut kovin kauan narrata.


Kaikin puolin jälleen kerran olen iloinen ja ylpeä siitä miten mahtavaa seuraa O on melkein paikassa kuin paikassa raivareista huolimatta. Ja J tietysti myös!


*Babiatorsit saatu töiden kautta2 kommenttia:

 1. "oli eri mieltä itsensä kanssa" :-D :-D :-D
  Niin parasta noissa vaahtosammuttimissa!! :'-D

  Ihania kesäpäiviä teille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä repesin kanssa tuossa kohdassa. :D

   Poista

Kerro ihmeessä!