20130617

suunnitelmia ja suuntia

Tänään ovat silmät itkusta turvoksissa ja huomenna pitäisi täyttää kolmekymmentä. Ikäkriisiä minulla ei ole, muita kriisejä toki senkin edestä. Juhlafiilis tuntuu valuneen sadeveden mukana viemäriin. Olin haaveillut isoista kemuista, kilisevistä kuohujuomalaseista ja tupaantuliaisten yhdistämisestä ikääntymisen juhlistamiseen. Ajatellut hemmotella itseäni ehkä uudella laukulla tai tatuoinnilla kuten viime vuonna. Tänään totuus alkaa valjeta, jostain syystä juhlin syntymäpäiviäni aina vasta eronneena. Nieleskelen kyyneleitä kakun kanssa yhtä aikaa. Ei kai tästä toisaalta ole kuin yksi suunta, ylöspäin. Niin ikänumeroissa kuin elämässäkin.


7 kommenttia:

 1. Onnea sullen jo etukäteen! Elämä jatkuu kyllä ton maagisen rajankin jälkeen, täällä jo 33 kohta kolkuttelee :D toivotaan että saisit kivan synttäripäivän huomenissa! T. Hilppa :)

  VastaaPoista
 2. Voi sua! <3 Mun tavarat on vielä siellä kaupalla. Pitäisiköhän huomenna yrittää tulla hakemaan ne, saisit synttärihalauksen ja voisin viedä sut vaikka kakulle. Oletko huomenna töissä?

  VastaaPoista
 3. Toivotampa silti paljon onnea! :)

  Minä juhlin talvella 31-v synttäreitäni sairaalassa lapsen maitoaltistuksessa, jota ennen ja jonka jälkeen elin viikon pelkällä riisillä, silti lasta täysimettäen. Se jos mikä oli aallonpohja, jollaiseen en halua enää koskaan palata. Eli sitä piti sanomani, että suunta ei ole kuin ylöspäin! :)

  VastaaPoista
 4. <3

  Maailman tiukin halirutistus sinulle.

  VastaaPoista
 5. Juhlin omaa 30-vuotispäivääni kaksin mieheni kanssa. Tai ei oikeastaan juhlittu, vaan oltiin kotona ja katseltiin telkkaria. Edellisenä iltana riideltiin, huudettiin ja kiljuttiin kilpaa. Kun oltiin saatu riita jotenkuten päättymään, mies totesi että nyt ei varmaan aiota enää mitään synttärijuhlia pitää. Minä hölmönä suostuin ja lähetin kaikille kutsutuille viestit joissa valehtelin että olen sairastunut pahaan flunssaan. Se niistä juhlista :(

  Nyt siitä on onneksi jo aikaa. Täytän seuraavaksi 35 ja olen päättänyt että silloin otan vahingon takaisin ja pidän uuden elämäni tuparit, synttärit ja missatut kolmekymppiset samalla. Ja vaikka parisuhdekin päättyi, ei pilalle mennyt 30-vuotispäivä harmita nyt enää yhtään. Niin paljon uusia ihania asioita on tullut elämään sen jälkeen.

  Onnea uuden vuosikymmenen aloitukseen, uusiin alkuihin ja kaikkiin niihin uusiin asioihin, joista et osaa vielä edes haaveilla.

  VastaaPoista
 6. hyvää syntymäpäivää <3

  VastaaPoista
 7. Kaikesta huolimatta hyvää syntymäpäivää. Toivottavasti haasteet muuttuvat onnellisuudeksi!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!