20130625

kotona

En ole koskaan väittänytkään olevani mikään talousihme mutta kiire ei ainakaan auta asiaa lainkaan eikä tämä epävakaa elämäntilanne. Kaoottisuuden ja kaahottamisen vastapainoksi en halua vielä kotonakin stressata lisää, päinvastoin.

Ruokapöydän päältä puuttuu edelleen valaisin ja kahta kissaa täällä viihdyttää välillä myös lauma villakoiria. Keskitymme kotona ollessamme olemiseen ja elämiseen, ruoanlaittoon, yhdessä lukemiseen ja tekemiseen, letkeään laatuaikaan jolle molemmilla on kova tarve.
Kaunis minimalismi on varsin kaukana pienistä neliöistä, joissa käyttötavarat ajelehtivat käyttäjän perässä ja muodostavat uusia kuppikuntia muiden tavaroiden kanssa. Joka puolella on jotain eikä kaikella ole edes vielä omaa paikkaansa.
Joskus yöllä kun kävelen pimeässä lämpimällä parketilla paljain jaloin ja tiedän jo missä on mitäkin, mietin, että täällä ei ehkä ole maailman siisteintä mutta ainakin täällä on todella kotoisaa.

7 kommenttia:

 1. Onko tuo, jossa on lepakonnaama paita? Millainen ja mistä? Näyttää tosi kiinnostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on t-paita ja Poola Katarynan viime syksyn mallistoa. Lisää paidasta aiemmassa postauksessa täällä:

   http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2013/05/mekkoja-ja-mustetahroja.html

   Poista
 2. Mistä tuo ensimmäisessä kuvassa kulhossa oleva nipsu on ostettu? Juuri tuollaista olen hakenut jo pitkään..............

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin metsästin noita ihan tajuttoman kauan kun kaikissa oli aina niitä ihme muoviosia seassa. Tuo ja sen kaverit, joita minulla on töissä on ostettu Akateemisen kirjakaupan toimistotarvikeosastolta. :)

   Poista
 3. Pakkomielteinen täällä hei :) uusinta yritys kun niiiiin vaivaa :) mikä mekko O:lla on lähtemisen anatomiaa postauksessa? Mä niin haluisin ton meille! Ja reppu, onko se kirkas keltainen vai se murrettu? Mini ilmeisesti kooltaan? Suuur kiitos jos vastaisit tähän niin tämä mamma sais mielen rauhan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja anteeksi. Kommentteihin vastaaminen laahaa nolottavan jäljessä koko ajan. :/

   Reppu on kirkkaankeltainen Mini kuten arvelitkin, alkaa tosin olla väri jo vähän käytössä kärsinyt. :D

   Mekko puolestaan on Mummun kirppislöytö ja näkyy olevan Lindexin. Meillä on niitä itseasiassa kaksi, valkoisella ja tummanpinkillä pohjavärillä. Voisi hyvinkin löytyä kirppikseltä tai huuto.netistä, kaupoissa ei ole varmaan hetkeen ollut.

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta! Nyt alkaa armoton etsiminen :) Jos ja kun olisit valmis jommasta kummasta luopumaan tai kummastakin niin olisin enemmän kuin innokas ostamaan :) voisin varulta laittaa sulle s-postia :) käyhän ne joskus pieneksi..

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!