20130605

kokonainen

Eilen kotikadulla en yhtäkkiä nähnyt kunnolla. Näkökentän oikeasta alakulmasta tuntui puuttuvan paloja. Nostin käteni ja ranteestani puuttui viidentoista sentin kappale.

Kotona peilistä katsoivat puolikkaat kasvot. Väreilevät sahalaitakuviot seurasivat pian perässä. Pakollisen suihkussakäynnin hoidin silmät kiinni etten kaatuisi. Tervetuloa takaisin päänsärytön aurallinen migreenini. Johan siitä onkin jo vuosia.

Tänään maailma on onneksi taas kokonainen.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi5/6/13 10:04

  Ollaan vissiin synkassa, mun auraton päänsärkyinen migreeni palasi eilen noin vuoden tauon jälkeen, ja tänäänki vielä juilii. Ottasin ton säryttömän mallin millon tahansa, vaikka näköoireet varmasti onkin kamalia.

  -Minna

  VastaaPoista
 2. Nuo auraoireet on kamalia, mulla niihin liittyy vielä tunnottomuus - piinaavaa tajuta, että pystyy liikuttamaan esimerkiksi kättään, muttei tunne sitä. Onneksi särkylääke pelastaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/6/13 10:52

  Kannattaa näin helteellä panostaa juomiseen, itselläni ainakin pienikin nestehukka altistaa migreenille!

  VastaaPoista
 4. Itsellä auttoi noihin oireisiin silmälasit. Eipä ole sen jälkeen kuin pari kertaa meinannut näkö lähteä kahden vuoden aikana.
  Sahalaitaoireita ei ollut eikä tunto katoillut, mutta silmät oli sumupilvessä; eteenpäin katsoessa näkyi vain sumua ja jossain ihan näkökentän laidalla oli pieni selkeä täplä. Tosi kiva kassatyöskennellessä.

  VastaaPoista
 5. Minä olen kärsinyt migreenistä vasta raskaana ja näköjään vielä imettäessänikin. Ei mene näkökenttä, mutta oksentamassa pitää käydä. Ei naurata ei.

  VastaaPoista
 6. mulla kanssa samankaltaisia oireita. + alan puhumaan mitä sattuu ja puolet kehosta puutuu. kerran en osannut lukea, tai en ymmärtänyt lukemaani. aina saa vahtia onko se nyt aivoinfarkti vai mirgeenikohtaus kun tulee "kivoja uusia juttuja" joka kerta... :S

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/6/13 14:38

  Minulla myös, ensimmäistä kertaa vuosiin. Voisikohan helteellä olla jotain tekemistä asian kanssa? Nestehukkaa epäilin. Aina yhtä pelottavaa, kestää vähän aikaa ennen kuin saan vakuutettua itselleni, että tämä on "vain" migreeniä.
  biloba

  VastaaPoista
 8. Mulla on noita, mutta liittyvät hankalampaan sairauteen. Oletko käynyt neurologilla / onko verenkuva tutkittu?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!